Skirtumas tarp didelių signalas ir smal singal elgesys

S

santom

Guest
hi all

Thank u very much už atitinkamus atsakymus į mano ankstesnį klausimą

Ar jūs žmonės man padėti išsiaiškinti tarp didelių signalas ir smal singal elgesį MOP tranzistorius .. skirtumas

Thank u very much anksto ...[/ b]

Pagrindinė idėja yra ta, kad dėl mažo signalo atveju elgesys perdavimo funkcija būtume dirbti galima daryti prielaidą, linijinės, kurios nėra didelės, dalis signalo ....taip parametrų keitimas MOP tranzistorius su įtampa ir srovė lygiai nebūtinai turi būti laikomi mažos signalo ...

Thank u very much for Atsakyti Mr.Anand.
Tačiau gali būti ir daugiau konkrečių Jei neturite tai raštu apie tai ...

pasakykite man, kurioje terminai norite atsakyti reikia ....I mean konfigūracija ir kuris appplication ar grandinė .....

Anand ..
esu tik pradeda skaityti botht anlayses ..

Taigi aš noriu žinoti skirtumų bet tie du B4 einu toliau į šią temą ... kaip kas yra parametrus norime analizuoti kiekvieną skyriai atitinkamai ..

Kokie privalumai ir trūkumai kiekvieno ..
Maloniai mesti kai trumpa informacija apie tuos, kaip man pasisekė pakankamai gauti gerą tinklalapį, kuris moko mane tai puikiai.

Thank u very much anksto ..

KKI suprasti ,....Pagrindiniai parametrai, kad aš atėjau visoje požiūriu MOS yra CGD, CGS, Cox, CBS, CBD, R0, gm ir tt ...pavyzdžiui mano Id vs Vds kreivė MOS ...mes šališkumo MOP tam tikru (ty Vgs vertė) ...Šiame punkte yra paprastai priimtas soties regione, jei grandinė mes tryin yra stiprintuvas ...dabar laikau sūpynės į Vgs tada bus atitinkamas sūpynės ID ir Vds ....

Čia identifikatorius yra pateiktas Id = 1/2kn (Vgs-VT) ir ˛ mažų veislių Vgs galite manyti, kad Id tiesiogiai proporcingas Vgs (riba upto kurį vadiname tai nedidelis skirtumas yra nuspręsta Jūs remiantis suma pažeidimas prielaida gali būti toleruojama)

Dabar, jei skirtumas yra didelis, tada identifikatorius yra tiesiogiai proporcingas Vgs ˛ taigi ir stiprinimas yra ne linijinis ....
tikiuosi aišku ....jei reikia padėti anymore ..po to ....

J. ..

Supratau, kad šiek tiek Anand ..

Jei Am I right ...

Taigi, kiek šie du tyrimai yra susiję ne linijinės sistemos gali būti analizuojami per didelis signalas analizė ir tiesinė tie mažų signalų

Už šio regiono ribų (linijiniai / ne linijinė) sprendžia mums tai iš tiriamų parametrų vertes.

Taigi, ką būtent mes gauname iš jo ... ir taip pat savo privalumus ir trūkumus Anand ..

Ačiū, kad padedate man tona, o taip pat ateityje padės ...

Manau, kad turite vieną iš punktų neteisingai ...Linijinės sistemos, tiek mažoms ir didelėms signalo analizė elgtis lygiai taip pat ...Netiesinė dėl to nėra, ty jis gal linijinis mažų veislių kažką ....

pat mažų signalų analizė ignoruoja daug dalykų, kurie nėra didelio signalo analize, ty daug parametrų, kurie buvo apleisti mažų signalų analizė negali būti ignoruojamas didelis signalas ....formulės, gautos mažų signalų analizę gali būti neįmanoma taikyti prie to taško, nors ji yra didelio signalo atveju per daug, bet formules rasti per didelį signalo analizė galioja aptariamą dalį ir todėl iš šios formulės mažų signalų analizės dalis aptariamą galima padaryti ...

Thanks Anand ..

Tada kodėl mes turime mažų signalų analizės visa jei galime turėti galimybę gauti visus parametrus "raiška didelio signalo analizės atveju grandinė ..

gerai, kai jūs ketinate naudoti savo grandinę per mažas anksto regiono tada, kas vyksta ir visi žaidimai su sudėtingesnės lygtys ir parametrų ..... sunku naudoti

Lygiai Anand ..!

Didžiosios pasveikinti į UR puikus fotografiją atsakyti ..!

Taigi, akivaizdu, kad mes galime naudoti atitinkamą analizė pagal UR reikalavimus ..

Ya man ....tai laimikis ...ypač MOP dalyvauja nuo netinkamo elgesio aikštelė kaip grandinės sudedamoji dalis ...talpos suma ir triukšmo daro ką sudėtinga ....tiek daug signalų analizė yra didelių problemų ...vienas daugiau informacijos ...Gal ji būtų naudinga jums ....su dideliu signalų analizės problema yra ta, kad dauguma parametrų yra tarpusavyje susiję, todėl, kai kažkas nauja vertė nustatoma, kad tai sudarytų pasikeitimo someother parametru ir turite laikyti perskaičiuojant dalykų iki įvairių parametrų pokyčiai tampa labai nereikšminga ....
faktiškai tai išspręsti dalykus, naudojant grafikus, nes galite padaryti internetu, naudojantis dviejų taškų pagal jūsų projekto parametrų ir charakteristikas kreivė linijos susikirtimo pagrindu suteikia mūsų reikalauja parametrų .....

Gerai tikrai Anand ..!
Thats really labai padeda ..
Esu skolingas ir su didele pagarba ..
Hope u bus aišku iš mano būsimos abejonių pernelyg ..
Sėkmės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back