skirtumai?

Hi all,

Aš ieškojote per Google ir Yahoo, bet nepavyko rasti "naudingos" informacijos apie FPGAs ir PLCs .... iš ko aš sužinojau, kad yra FPGA yra tik lustą, kuris gali būti programuojamas naudojant VHDL ir kitas modeliavimo / įrangos programavimo programmiski o aš vis dar neaišku, apie PLC, nes aš nesu tikras, ar jie IC lustai taip pat ar šiek tiek grandynai suprojektuoti naudoti pasyvieji komponentai.

Prašome pateikti man naudingus dokumentus ar nuorodas (dėl FPGA ir PLCs Galimas) su pagrindai.Pagalba visiems.

I'm įrašą aparatūros programuotojas bando mokytis aparatūros projektavimo Būsimi kolegijos projektus.

Linkėjimai

you_rock!=)

Manau, jums tai koks skirtumas tarp FPGA, CPLD.
Perskaitykite šią temą: www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=26193

Jei kalbame apie programuojamieji loginiai valdikliai (PLC), tada skirtumas tarp FPGA ir PLC per didžiulis reikia paminėti.Jie yra visiškai skirtingos.FPGAs yra matricų paprastų loginių elementų, kurie gali būti tarpusavyje ne bus, o PLC yra pilnas sistemos, kurios yra iš anksto užprogramuotas kelios užduotys.Jie yra skirtingi pasauliai iš tiesų, jis nėra per daug prasme surasti skirtumus tarp jų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back