Skirtumai ir naudoja XFDTD, HFSS ir CST

R

Rancid

Guest
Labas,

Could someone give me a quick, ką pranašumai kiekvienos iš šių programų, ir kodėl norite pasirinkti vieną virš kito?

Ačiū

Kaip žinia, pagrindinis skirtumas tarp prekybos programmiski yra skaičiavimo metodą, pavyzdžiui:

XFDTD: FDTD programinė įranga
HFSS: RES programinė įranga
Ansoft dizaineris: 2D Planar MOM programinės įrangos
.
.
.
.
ir tt

Galbūt Jūs norite pasakyti mums, ką paraiškas turite galvoje.
Priklausomai nuo
- Dydis, modelis
- Naudojamų medžiagų (rūšių medžiagos)
- Tikslumas / greičio reikalavimus
- Dažnių intervalas Plačiajuostis / siaurajuosčio / Vienintelė dažnis
- Santykis tarp bangos / geometriniai duomenys
atsakymas gali pakeisti.

I
don't have a konkrečiam projektui (kol kas).Man buvo tik įdomu, jei būtų ypatingos taisyklės dėl nesutikimo galite stebėti, kad Jums pranešti, kurios programos gali būti pakankamas.I've used XFDTD į praeitį reikia atlikti keletą antenos modeliavimas,
tai apie jį.

Vienas "problema" su BST yra, kad tai taip ergonomškai ji man sugadina.

Turint tai sakė, čia yra keletas mano skundus:

(1) TD ir FD solvers į MWS neatrodo susitaria viena su kita labai gerai.

(2) aš niekada negalėjo imituoti kas dalyvauja spiralinės ritė naudojant TD arba Eigenmode solver į MWS, pvz., spiralinės rezonatorių.(Ar gerai TD Spręsti bet kad galėtų naudoti tetrahedral akių?)

(3) Kai kurios CST produktų neatrodo labai gerai pagrįsta dokumentais.

(4) Skirtingai nei XFDTD pavyzdžiui, CST MWS trūksta galimybę tiesiogiai imituoti perjungimas çkrauta laidininkai, pavyzdžiui, Blumleins.

(5) Kai aš imituoti įvairių konfigūracijų ritinius ir ritinių naudojant EMStudio magnetostatic solver, gauti labai skirtingus rezultatus priklausomai nuo to, ar aš naudojant Šešiabriaunį arba tetrahedral akių.

(6) Kai aš imituojama tam tikrus gana paprasta ritė konfigūracijos, pavyzdžiui, Brooks ritinius, kurių yra analitinis sprendimas, gavau rezultatus, skyrėsi nuo 5 iki 10% arba tiek, IIRC.

(7) EMStudio lauko sklypų paprastai Skurde, ypač su numatytuosius nustatymus, TJO.Daug kartų, aš mačiau paprastas E ir M problemų, cilindrinės simetrijos detalės, pavyzdžiui, dėl Dantyta, asimetriškas, artifactual, visiškai unphysical ieško lauko sklypai.Norint gauti realų ieškote, naudingų rezultatų, aš dažnai teko kreiptis į Śmiesznie stora akių ir nustatykite "sklypo kokybės" didžiausią.Tai priešingai Ansoft Maxwell, kuris, atrodo, kad daug geriau ieškote (nors ne visiškai) rezultatus su numatytuosius parametrus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back