Skaitymas srovės INA168

F

fuzzzy

Guest
Sveiki,

Bandau skaityti Srovė, tekanti relės naudojant INA168.

Aš naudoju 0,33 ohm lygiagrečiai resistore ir 49,9 K apkrovos varža turėti 10 kartų nauda.V yra 12V ir Ina 168 maitinimo 5V.
Mano problema yra ta, kad apkrovos varža aš nesuprantu įtampos tikiuosi iš formulę.

I priemonė naujausia amperometre ir ji skiriasi nuo thet i skaityti INA168.Esu gana tikras, šiuo metu skaitau su amperometer yra tiksli.Kokie turėtų būti mano problema?

Aš perskaičiau 19mA su amperometre ir 24mA su INA168.Relay varža yra apie 73OHM.

Thanks a lot

Aš ne visai suprantu, ką reiškia skaityti 24mA su INA168.INA168 gamins įtampa, kuri yra susijusi su įėjimo srovė pagal formulę: Vout = steigiant * R * Rload/5kΩ.Jūsų atveju, Rload yra 49.9kΩ, kad suteikia jums įgyti apie 10.Bet rezistorius produktas prasme, RS įėjimo srovė yra 0.33Ω * 19mA = 6.27mV.(Ši suma yra mažesnė nei minimali rekomenduojama iš 10mV). Su 10 prieaugis, produkcijos shoud būti 62.7mV.
Ar priemonė įtampos artimas?

Atkreipkite dėmesį, kad INA168 turi kompensuoti iš 0.2mV tipiškas, 1mV maks.Tai bus nustatyti reikšmingų klaidų.Pridėkite prie to rezistoriaus tikslumo jausmą ir INA168 pati, 2% max.Be to, su išėjimo įtampos mV diapazonas, yra galimybė savo Voltmetras pristatys klaidų, taip pat.
Mano nuomone, tai yra klaidų šaltinis: per mažas prasme rezistorius.Ji gamina nedidelius prasme įtampa, kuri priklauso kompensuoti, be to, susidaro mažų išėjimo įtampa, o tai savo ruožtu turi įtakos matavimo paklaidas.

Taigi, norint išspręsti problemą, jei srovės diapazone neturi būti daug platesnė nei 20mA, pasirinkite didesnį prasme rezistorius, siekiant gauti tam tikra prasme įtampa max maždaug 100mV.srovė.Pavyzdžiui, jei pasirinksite 50mA diapazone, tada ta prasme rezistorius turi būti R = 100mV/50mA = 2Ω.

Su tuo, faktinis jausmas įtampos bus 2Ω * 19mA = 38mV.10 kartų, jūs turėtumėte gauti apie 380mV, kuri gali būti įvertinta kuo tiksliau.Ir jūs galite padidinti pelną, taip pat siekiant gauti daugiau produkcijos, kurią galima išmatuoti tiksliau.Apkrovos rezistorius galima apkarpyti, keisti išėjimo įtampą diapazone, kad tiktų jūsų paraišką.Su ta prasme rezistorius, aš pasiūliau, gausite apie 1V už 50mA srovės, todėl matavimo tampa lengviau.Taip pat galite atsisakyti gauti iki 5 ir gauti 500mV už 50mA iš įėjimo srovė.Tai reikštų, 190mV ne 19mA, todėl matavimo tikrai paprasta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back