Skaitmeninis vandens ženklais - MATLAB - Projekto

V

vishwa

Guest
Hi Skaitmeniniai vandenženkliai - MATLAB - Projekto pridedamas. Tai praktiškai išbandyta ir veikia gerai. Ji bus naudinga studentams Vaizdo apdorojimas Pagarbiai, Vishwa

Ar tai naudojant bit plokštumos planavimo ..? Atsiprašome esu per daug tingus atsisiųsti failą ir tada jį perskaityti .. : D

[Quote = snehal.laghate] Kaip atidaryti RAR failą [/quote] WinRAR ar 7-Zip.

kaip atsisiųsti vandenženklis vaizdas į FPGA ????????? I hav 2 naudoti FPGA laive vaizdas vandenženkliai, kad rodo, bet kodas skubiai plz ..............................: šauksmas:

% Pertvarkyti įmontuojamas pranešimą pranešimą = pertvarkyti (message_vector (1 Mo * Nr), Mo, Nr.);% Vaizdo apdorojimo laikas elapsed_time = cputime start_time% kalbomis susigrąžinti pranešimą figūra (2) imshow (pranešimas []) pavadinimas ( "Perdirbti pranešimas"), kas išdėstyta pirmiau, programa jums siūlo skaitmeninės watermarking nėra darbo MATLAB.

gali bet kuriuo bičiulių kodą vaizdo vandenženkliai naudojant DWT

Thanks a lot, aš tik naujokas, ir tik pradeda vandenženklis tyrimas.

luking perduoti jį naudoti ... ačiū už toks naudingas dalykas daug: D

Sveiki, ačiū už kodą! tačiau tai rodo klaidą dc2_embed.m failą tikslią erroor rodomas?? Klaida naudojant ==> randas narė turi būti dvigubai skaliarinis arba RAND ("valstybė") produkcija. Klaida ==> dct2_embed 60 randas ("valstybė", klavišą);

hi ... noriu daryti realiu laiku vandenženkliai per DSP rinkinys. tai būtų naudinga??

Labas Skaitmeniniai vandenženkliai - MATLAB - Projekto pridedamas. Tai praktiškai išbandyta ir veikia gerai. Ji bus naudinga studentams Vaizdo apdorojimas Pagarbiai, Vishwa
WinRAR reikia Part6 gavyba.

WinRAR reikia Part6 ekstrahavimo
Hi viswa mes darome skaitmeninių vaizdų apdorojimo projektą su MATLAB. galite, prašome siųsti man Part6 taip pat, kad aš galiu gauti šiek tiek suprasti jūsų projekto idėja. pls viswa man padėti. jos nėra gauti išgauti.

Hey ačiū už kodą, bet gali u sąrašą knygų arba pdf, kad galiu kreiptis dėl vandenženkliai technika

labas, ačiū už kodą!! tačiau tai rodo klaidą dc2_embed.m failą tikslią erroor rodomas?? Klaida naudojant ==> randas narė turi būti dvigubai skaliarinis arba RAND ("valstybė") produkcija. Klaida ==> dct2_embed 60 randas ("valstybė", Key)
Labas! Aš tą pačią problemą. Rakto tipo, todėl dvigubai skaliarinė, ne? Aš nesuprantu, ši klaida. Ar kas nors man padėti? Prašom. Ačiū.

kur yra MATLAB kodas Skaitmeniniai vandenženkliai pridėtą failą, aš negaliu matyti, kad plase man padėti

Sveiki pone šiuos failus r neveikia išskyrus LSB file.Here visų r atskirus failus, prašome parodyk man Manu failą - Pagrindinė byla sujungti visus failus į darbą proerly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back