Skaitmeninis vaizdo apdorojimas

I

iVenky

Guest
Esu 3 metų ir aš nepadarė jokių projektų ir aš nežinau ką daryti, kol neseniai, kai aš atėjau visoje "Digital Image Processing". Iš esmės aš myliu kodavimas. Taigi tai yra įmanoma, man daryti projektus Skaitmeninis vaizdo apdorojimas naudojant MATLAB net neliesti elektroninių grandinių?

Žinoma, naudojant kamera galite daryti daug kūrybingų ir įdomių projektų MATLAB vaizdo apdorojimo priemonių rinkinį. OpenCV yra dar vienas įrankis (C + + biblioteka) Intel, ir apima daugiau programavimo, jos taip pat labai greitai, ir geriau nei MATLAB Vaizdo apdorojimo priemonių rinkinį.

Taip, jūs galite padaryti. kaip sakė vienas variantas yra naudoti kompiuterio web cam iš kur galite fotografuoti vaizdus tiesiogiai į MATLAB. ar kitaip imtis kai kurių standartinių vaizdų, sukurti duomenų bazę ir atlikti analizę / perdirbimo kad.

Žinoma, jūs galite, kai vaizdo apdorojimo metodai, taikomi konkrečių standartinių vaizdų (pvz., Linda įvaizdį, ..) daug projektų šioje srityje yra grynas programinės įrangos projektus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back