skaitmeninis slėgio jutiklis

P

picsar

Guest
Pls anyone help me out šios.i need skaitmeninis slėgio jutiklis, kuris veikia 220bars.i want to sąsaja su bet mikrokontrolerów.pasakykite man, kuri mc ir slėgio daviklių ir temperatūros jutiklis shud i eiti?Temperatūros jutiklis turi būti veiklos spektrą 0-60/70C.
ačiū

Manau, kad kažką panašaus, kad sparkfun.com.Esu darbe, todėl aš negaliu ieškoti tikslios puslapis dabar.

Ar galite pateikti išsamesnių idėją, ką bando daryti.Temperatūra yra ne problema, bet 220bar yra nardymas baliono tipo slėgio.Aš manau, kad, jei įmanoma, būtų specializuota ir brangus objektas.Kita problema būtų su montavimo toks prietaisas nesilpninant slėgio indas.Paprastai slėgio matavimo įtaisai būtų analogiška produkcija iš tiltelio konfigūraciją.Tai pareikalaus kondicionavimas tada sušeriamos mikro su analogiška uosto.Labai pavojingi darbo su rūšies slėgio,
būkite atsargūs!

tikrinti
http://www.sensorsportal.com/HTML/SENSORS/PresSens_Manuf.htm
dėl temperatūros jutiklis lm 35 geras

GRANDALF
Mano projektas yra susijęs su CNG cilindrai.turi sukurti skaitmeninę matuokliu ji, bet nurodė vieną.šiam i naudoti slėgio ir temperatūros davikliu, kuris vėliau bus susieti su mikrokontrolerio.Zastanawiałem jei i naudoti skaitmenines davikliai i wudnt būti reikalinga ADC konvertuoti analoginius vertes n tada mikrokontrolerów.
ką ir rodo?

Not really dabbled tokiu aukšto slėgio matavimas iki žemo slėgio pokyčius kaip aukščiamačiuose arba įvairių.Atrodo nuorodą Pakitos išsiuntė jums labai naudinga.Atrodo, kad yra įvairių prietaisų prieinama.Viena Aš aptiko iki 350bar ir suteikia dažnio išvesties, kuris yra proporcingas slėgiui, galima naudoti micros skaitiklis / laikmatis matuoti dažnį ir tada vairuoti ekrane.Atrodo, I2C tt yra galimybė taip pat.Kaip temperatūros, jei ji yra ne cilindras, galima bet kokį skaičių įtaisai.Jei jis turi būti viduje, Manau tai turėtų būti kažkas daugiau specializuotų.Kaip jau sakiau, šiek tiek iš mano srities.Sėkmės anyway.

thanku GRANDALF
buvo pasirinkta analogiška slėgio ir temperatūros davikliai .. cus skaitmeninių bus per brangu manau.ačiū Kažkaip

Los Frijoles rašė:

Manau, kad kažką panašaus, kad sparkfun.com.
Esu darbe, todėl aš negaliu ieškoti tikslios puslapis dabar.

piscar yra mikrokontrolerių kurie priimti analoginius įėjimo mano siūloma naudoti todėl nereikia ADC
sėkmės

Labas

Šis comapny gaminti skaitmeninius slėgio jutiklis (apie 20 eurų kiekvienai priklauso nuo tipo ir slėgis)

Galite prisijungimo jį mikrokontrolerio per I2C autobusuhttp://www.amsys.de

All the best

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back