Skaitmeninis LED balas taryba futbolo rungtynių

W

wmyatthu

Guest
Gerbiamasis,
Noriu sukurti indikatorius skaitmeninis partitūros lenta futbolo rungtynės rodo, kad komandos vardas, pavardė ir vertėmis.Ir aš taip pat noriu kurti skaitmeninį laikrodį su laikmatis.Taigi, prašome vadovas domėjosi, kaip galėčiau pradėti savo projektą.Ačiū.

Pasistenkite, kad pas Silicone Chip žurnalas, klausimai nuo kovo balandis 2005 ..
http://www.siliconchip.com.au/cms/A_103978/article.html
http://www.siliconchip.com.au/cms/A_104172/article.html
Čia rasite išsamų aprašymą su šiomis funkcijomis rezultatų suvestinė:
Citata:

Elektroninė švieslentė: Main Features

Keturias atskiras monitorių namuose ir išvykoje komanda balų (0-199), dabartinio žaidimo laikotarpiu (1-2-3-4-E) ir laikotarpio atgalinės atskaitos laikmatis.

Parodyti visi skaitmenys 130mm aukščio ir formuojami naudojant aukšto ryškumo 10mm LED (keturių skaitmenų segmentas).
Komandos rezultatas yra rodomas žaliai, dabartinio laikotarpio oranžinė ir laikmatis rodomas raudonai lengva skaityti.

Laikotarpį laikmatç ekranas rodo minutes ir sekundes beveik per kiekvieną laikotarpį, tačiau žaidimas automatiškai keičiasi laikui prie sekundžių ir 1 / 10 sekundes, per paskutinę minutę ir žaisti.
Kiekvieno žaidimo laikotarpio pabaigos, taip pat signalizuoti trumpas burst gero iš pjezo sirena.

Visi suvestinėje funkcijas kontroliuoja nedidelis bevielis pultas, kuris gali būti įsikūręs beveik bet patogi vieta viduje teismas.

Konsolė mygtukai leidžia lengvai to 3, 2 arba 1 atkreipia dėmesį, kad nors komandos taškų, taip pat atimti galimybę iš 1 arba komandos taškus baudų atveju ir vertinimo ginčų.

Console funkcijos papildomi mygtukai pradėti kitą žaidimo laiką, sustojimo atgalinės atskaitos laikmatis (Time Out) arba paleiskite ją iš naujo (laikas) - be mygtukų, kurie turi būti spaudžiamas kartu su iš naujo suvestinėje už naują žaidimą pora.
Ši paskutinė pora mygtukai turi būti spaudžiamas kartu du kartus, siekiant patvirtinti, kad jūs tikrai norite iš naujo taryba (kurios turėtų užkirsti kelią netyčia apliejimo balus ir laikmačiai švarus.

Vienetas gali būti įsteigtas atlikti pagal vieną iš NBA, FIBA (Tarptautinė) ar krepšinio taisyklės.
Tai daroma nustatant DIP jungikliai viduje konsolę.

Abi suvestinėje ir valdymo pultas veikia nuo 12V DC - pavyzdžiui, iš abiejų 12V kištukas Pack Prekių ar 12V baterijas.
Nėra pavojingos įtampos niekur viduje.
Tai taip pat reiškia, kad jie gali būti naudojama vietovėse, kur nėra elektros tinklo.

Thanks for your help.Tačiau aš negaliu nusipirkti šį straipsnį, nes aš gyvenu Mianmaras, kuriose nėra kredito kortelės ir mokėjimų internetu sistemą.Bet ačiū už jūsų pagalbą.

labas
buvo pagrįstas skaitmeninio partitūros taryba yra didelis projektas, Indija šių projektų išlaidų nuo vieno milijono į du milijonų Indijos valiuta.todėl jie beveik baigtas kodą pagal projektą.
dėl mano anksčiau kompanija jie padarė, kad į šį projektą 1,9 milijono Indijos rupija.

ten mes panaudojome VB6, kurių PC programinės įrangos kontrolės Plansza per nuoseklųjį prievadą.
Pagrindinis ekranas lenta naudojami at89c52, pamaininį registras 4.094 ir daugybė LEDfaktiškai jis yra lengva.tačiau aparatūros išlaidų.

arnab

hi dear do'nt būti disopointed
kad ne taip daug kaip milijono rupijų tt
Aš atlikau šį projektą my self
tiesiog man dydis (aukštis, plotis ir skaitmenų.
jei tai 2 metrų aukščio ir 2 skaitmenys partitūros laive ir 4 skaitmenų laikrodis / timer.then jis kainuos apie 2.000-3.000 $.
jei turite tai kiek suma, pasakykite again.then i will tell u more.

hi dear do'nt būti disopointed
kad ne taip daug kaip milijono rupijų tt
Aš atlikau šį projektą my self
tiesiog man dydis (aukštis, plotis ir skaitmenų.
jei tai 2 metrų aukščio ir 2 skaitmenys partitūros laive ir 4 skaitmenų laikrodis / timer.then jis kainuos apie 2.000-3.000 $.
jei turite tai kiek suma, pasakykite again.then i will tell u more.

labas
ieškoti paskatino perkelti prane ¹ im ± ekrane diskusijos
ftopic58756.html
ir šia technologija.ir kaip kaina aparatūros 1us $=( /-) 50RS (rupija).plius mokestis už projektų ir įvairių prekybos erdves plius išlaikymo išlaidų ...... ir tt ir pramonės projektui įgyvendinti.gerai, pradėti nuo projekto ir po truputį iš aukščiau esančią nuorodą grandinė

arnab

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back