Skaitmeninis laikrodis

L

Livingston

Guest
Please suggest me non-programable ic and if you have any idea of the project please suggest me

Aš kurti paprastas skaitmeninis laikrodis, grandinės, kurios ekranas yra "sekundžių, minučių, valandų, jei įmanoma, dieną, mėnesį, metus"
Prašome rodo man ne programable IC ir jei turite projekto idėją, prašome rodo man

Ačiū.

Labas
Akivaizdu, kad grandinė yra konceptualiai didelis.Priežastis yra ta, įvesties laikrodis ketinate naudoti bus MHz ir minimalus dažnumas jums reikia 1sec.Taigi, tau reikia atitinkamų conter itin didelio skaičiaus modulį.Galite pakopų skirtingas skaitikliai asinchroninis būdu.Todėl FPGA bus naudinga, I guess.Parašykite savo kodą į VHDL arba Verilog ar bet kurios kitos aparatūros aprašymo kalbų ir naudoti tinkamą sąsajos programinę įrangą.Please let me know, kaip jums požiūris

Labas,

Galite naudoti Realaus laiko laikrodis (RTC) IC's from Maksim.

Jei Jums reikia išsamesnės informacijos, susisiekite su manimi.

Linkėjimai,
N. Muralidhara

Neprogramuojama?Ar tai paprastas laikrodis visą grandinę?Ar įdėti skirtingai ...tai tik ruošiasi rodyti reikiamą informaciją apie rodymo ar jis ketina pateikti informaciją, kad skirtingų grandinę?
Ar tiesiog norite nustatyti, kad jis per paprastas mygtukai?Kokia kalbomis turite?

gali kas nors po Čia laikrodis schemetics & hex remiantis AVR

naudoti 555 ir naudojimo 4 bitų skaitiklis įgyvendinti logikau taip pat galite naudoti 4MHz generatorius perduoti ją per serijos T-flipflops gauti UR tinka dažnis naudojant 4MHz generatorius u galima pagaminti laikrodis upto ms

Pastaba: - 2 pin kristalų laikrodžių osciliatoriai doesnot gamina savo, bet 4 pin generatorius gamina laikrodis savo jos kainuoja brangiau nei 2 PIN generatorių, bet diapazonas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back