skaitmeninio fotoaparato dizainas

M

mostafa2004

Guest
27 liepa 2004

Aš esu inžinierius ir kompiuterių Noriu žinoti kai apie vaizdo jutiklis produktus.Noriu skaitmeninio fotoaparato projektą.Aš noriu žinoti, kai techninė informacija apie:
1 - sąsajų tarp CMOS vaizdo jutiklis ir IPS mikro-kontroleris.
2 - Kaip pasirinkti objektyvą jį naudoti su kamera.

Norėčiau taip pat sužinoti vaizdo jutiklis, kainas ir, jei noriu nusipirkti pavyzdys, ką reikės daryti?Aš taip pat dėkingas, jei galėtumėte man atsakyti greičiau.
Nuoširdžiausi linkėjimai
Mostafa

1.Apie sąsajos CMOS vaizdo jutiklis ir PIC mikrovaldiklių.

Inteferfacing priklauso nuo jutiklio.Paprastai vaizdo jutikliai gana greitai, 8bit (at) 19MHz.Jūs turėtumėte turėti labai greitą mikroprocesorių, jei tai IPS, nemanau, kad apie realaus laiko, gal jei jums sumažinti vaizdo kokybė.

2.Nurodykite objektyvas.
Lęšis gali būti brangus, tai priklauso nuo Focus, tai specialiai priklauso nuo objekto atstumo ir nuotrauką, kurią norite priimti asortimentą.Apie www.ni.com yra apie pasirinkdami objektyvas pamoka.

Galite patikrinti kainas www.ovt.com arba www.quasarelectronics.com

Hello, I am Elektroninė enginner pat dirbu su kamera CMOS jutiklis per daug, ir aš turiu porą pavyzdžių, kad aš galiu siųsti jus, aš ieškoti beveik tas pats, saugumo kameras, žinote, kai grandinėje sujungti šio tipo daviklis? jie th7813A forma ATMEL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back