skaitmeninė schema ir modeliavimo programinė įranga

M

Mkanimozhi

Guest
hi friends,
kiekvienas žino, bet schema programinės įrangos atkreipti skaitmeninių kanalų ir imituoti ją patikrinti funkcionalumą, kuris turi būti visų skaitmeninės elektronikos komponentai, kiti nei dsch.

ačiū, ir mano,
kanimozhi

u can design & simulate digital schematic.

Naudojant Xilinx
ir gali projektuoti
ir modeliuoti skaitmeninio schema.

Max research_VLSI,
Aš bandė Xilinx ya, i can gebėti atkreipti schema, bet ir negali imituoti tai, kaip aš galiu daryti Xilinx, yra kokių nors Manulas yra, jei taip plz siųsti čia.

Ačiū,
Kanimozhi.M

Eiti per šią nuorodą, kad turi priemonių siekiant imituoti gimęs schema.

http://www.xilinx.com/itp/xilinx82j/help/iseguide/mergedProjects/ecs/html/ecs_df_ecs_top_level.htm

Max research_vlsi,
Man galima parengti THW chematic ya, bet ir negali imituoti tai jiems gaunu klaida, ir dar vienas klausimas Sall mes generuoti kodą mūsų schema?Aš, šią klaidą# Adowania dizainas
# Klaida: Nepavyko įkelti dizainas
# Užlaikydamas makro vykdymo
# MACRO. / Clk_div.fdo Paused at line 7

Thanks and Regards,
Kanimozhi.M

Mkanimozhi rašė:kiekvienas žino, bet schema programinės įrangos atkreipti skaitmeninių kanalų ir imituoti ją patikrinti funkcionalumą, kuris turi būti visų skaitmeninės elektronikos komponentai, kiti nei dsch.Aš bandė Xilinx ya, i can gebėti atkreipti schema, bet ir negali imituoti tai, kaip aš galiu daryti Xilinx, yra kokių nors Manulas yra, jei taip plz siųsti čia.

Rasti pridedamą ISE pdf, kad yra tema pavadinimu "Dizainas Modeliavimas".Eiti per veiksmus.Jos faktiškai už DTL kodą, panašių veiksmų, ir būtinybę laikytis schema.
Vietoj DTL kodas ir nori padaryti schema.

Į sveikatą
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back