Skaičiuoklė - Klaviatūros ir LCD

I

inad

Guest
Sveiki, visi! I leisti, nes su klaviatūra Skaičiuotuvas. Iki imituoti eiti tik iki kilpa su funkcija "MyKey = getkeypad ()". sudarytojas V8 .. PIC16F877A EasyPIC5 Per kilpų kodas yra logiška. Bet abipusio funkcija susiejimas man įtariamasis pagrindiniai skambučių į paprogramės aš nesuprantu. Bet aš esu už tai statyti blogai aš kažkur beveik, su matuoti esu kažkur į prisilietimą ir LCD rašyti viso eilutę. Šis projest tik man. Prašome atsiprašome man blogai langauge anglų kalba! Pagarbiai, Daniel!

galite rašyti savo kodą čia
Sveiki, John! Aš esu už callig įprastus labai dar beginer. Aš save vargti. # Define KAUKĖ 0xF0 # define Įveskite 11 # define plius 12 # define minus 13 # define Daugintis 14 # define Padalinti 15 / / / / Ši funkcija pasireiškia raktą iš klaviatūros / / unsigned char getkeypad () {unsigned char i klavišas = 0; PORTC = 0x01; / / Pradėti 1 skiltyje, o ((PORTC & KAUKĖ) == 0) / / Nors nė vienas klavišas paspaustas {PORTC = (PORTC

Sveiki, John! Aš esu už callig įprastus labai dar beginer. Aš save vargti. # Define KAUKĖ 0xF0 # define Įveskite 11 # define plius 12 # define minus 13 # define Daugintis 14 # define Padalinti 15 / / / / Ši funkcija pasireiškia raktą iš klaviatūros / / unsigned char getkeypad () {unsigned char i klavišas = 0; PORTC = 0x01; / / Pradėti 1 skiltyje, o ((PORTC & KAUKĖ) == 0) / / Nors nė vienas klavišas paspaustas {PORTC = (PORTC

manau, kad jis yra taikytinas, tačiau pabandyti patvirtinti ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back