Siunčia duomenis į statinį IP per GPRS naudojant SIM300 modemas

B

bobliin

Guest
Labas Aš naudoju SIM300 GSM / GPRS modemas ir galėjo prisijungti prie nuotolinio serverio. Dabar man reikia stumti duomenų statinis IP. Ar kas nors padėti man su šia?:?: Tai procedūra, i ve vėliau ir mano modemas statusas dabar.
35_1230527861.jpg
Thanks Bhargav: cry:

Ištaisyti šią problemą. Čia rasite siųsti AT komandomis prisijungti prie "Google" serverio ir gauti lengvatas puslapis seka. [Url = http://images.elektroda.net/92_1231504804.jpg]
92_1231504804_thumb.jpg
[/url] Hope it padėsime visiems Bhargav

HELO ten .. Tikiuosi, kad jūs esate atnaujintas šį forumą ... Aš dirbu panašų projektą ... i HV siųsti duomenis naudojant sim300 per GPRS statinis IP galiu sujungti juos BT problema ta, kad duomenų galiu siųsti esant + cipsend> helllooo ctrlz siųsti tačiau duomenų nėra gauta serverio ... prašome padėti man ... gal galėtumėte atsiųsti savo projekto kodas, susijusių su šios dalies ... Prašome ... Aš laukiu atsakymo .... Ačiū iš anksto

padarė U rasti sprendimą siųsti duomenis per GPRS statinis IP? Man reikia padaryti tą patį. ty: pirma prisijungti prie GPRS, naudojant GSM / GPRS modemas (kurį aš padariau), tada siųsti kai kuriuos duomenis, kad statinis IP per GPRS. gali kas nors vadove man prašom ........

Wat commnds yra ü ...? tai Wud b lengva 2 hlp U DN ...

Hi everyone, Aš naudoju "Sony Ericsson" modemas GM28 ir aš tą patį problem.I galėjo prisijungti prie nuotolinio serverio, dabar man reikia stumti duomenų statinis IP. Mano modemas yra skirtingi, kad komandos yra ne tas pats kaip SİM300 pats. Ačiū

Sveiki visi, Aš naudoju SIM300 mano prašymą. Aš galiu prisijungti prie nuotolinio serverio, negali vykdyti FTP komandas. Aš galiu upload / download failus iš FileZilla, bet ne iš nuoseklųjį prievadą. Ar su "Vodafone" SIM arba su serveriu, kuriame problema. Dėka ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back