Sinuso bangos inverteris naudojant PIC16F84A mikrokontroleris

H

hameeds01

Guest
Sinuso bangos inverteris naudojant PIC16F84A mikrokontroleris Pasidaryk pats check this out [url = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - sinuso bangos inverteris naudojant PIC16F84A mikrokontroleris [/url] mano Engr Asad Hameed

Tai labai geras Abdulhameed, aš norėčiau statyti sinewave keitiklio galite siųsti man circute schema ir šešioliktainis kodas prašome? Mano el.pašto adresas yra cccccccccc@yahoo.com [/email]. Thank's [color = "red"] [SIZE = "5"] MOD: Viskas gali būti dalijamasi atviras forumas, skirtas visų naudai nariai. Mes dont pramogauti privataus pasidalijimo. [/SIZE] [/color]

Sveiki, manau, kad reikia rašyti daugiau informacijos čia. Jei ne kodas ar hex failą, atleast metodas, su kuria jūs tai padarė.

Sveiki, manau, kad reikia rašyti daugiau informacijos čia. Jei ne kodas ar hex failą, atleast metodas, su kuria jūs tai padarė.
Aš sutinku su Tahmid. Aš mačiau, kad jūs turite sutiko pasidalinti šį projektą kitiems siūlai atsakymo. Ačiū už dvasią. Kaip praktiškai, man buvo apie pasakyti, tik parodyti vaizdo ir laukia privačių dalis, nėra teisingas. Kaip vyresnysis narys, žinote, kad privataus pasidalijimo nepalaiko EGA. Bet būdų ... rašėte šį Rodyti DIY skyriuje.

meistrai .. Aš taip pat eisime į šį projektą .. Sir Hameed, galite pasidalinti šia schema su mumis? ? ? ? prašome ....

Čia tai grynas sine wave inverter naudojant 8051, tiesiog reikia u yra Proteus V7.5
Jei iš sinewave keitiklis su PIC16F84, kai ateina su 8051 inverter dicussion? Tikimės, kad Jūs misguiding nariai.

Gali būti hameeds01 nenori dalintis savo darbą, nes jis gali būti pasiruošęs suteikti išsamią informaciją apie kainą arba jo dizainas vis dar neišsami arba kai spragų ten savo projektą. Arba dėl to, kad yra bendra tarp mūsų (pakistaniečiai), kad mes niekada pasidalinti kai mūsų darbą ir idėjomis su kitais, net jei nėra jokio pagrindo daryti so.I pats esu iš Pakistano.

Gali būti hameeds01 nenori dalintis savo darbą, nes jis gali būti pasiruošęs suteikti išsamią informaciją apie kainą arba jo dizainas vis dar neišsami arba kai spragų ten savo projektą. Arba dėl to, kad yra bendra tarp mūsų (pakistaniečiai), kad mes niekada pasidalinti kai mūsų darbą ir idėjomis su kitais, net jei nėra jokio pagrindo daryti so.I pats esu iš Pakistano.
Atsiprašau vaikinai už pavėluotą atsakymą man buvo taip užsiėmęs savo darbe sinuso bangos inverteris Naudojant PIC16F84A

Sveiki hameeds01, aš negalėjau atsisiųsti iš rapidshare nuorodą (tai daugiau nei 10 parsisiųsti riba). Prašau Reupload naujo? ačiū
yeah u gali atsisiųskite iš pirmiau paštu

Yeah u gali atsisiųskite iš pirmiau paštu
Sir hameeds turėjau atsisiuntė jį, ir it's great !!!!!, labai paprastas, tačiau daug vertingos ... labai labai gražus ...!!! ačiū

Pls, po pdf duomenys grandinės, programa ir šešioliktainis kodas.

Sutinku! P. Hameed tai yra toks didelis darbas, kurį aš ieškojau! AČIŪ! I downloaded RAR failus, galėčiau atidaryti proteus grandinės ir imituoti bet aš noriu pamatyti, C kodą. Tik šešioliktainis kodas rodomas. Kaip galiu tai padaryti teisingai? Aš dėkingi, jei galėtumėte hep mane! Beje, aš žiūrėdavau vaizdo apie šį "YouTube" projektas ir spėju aš mačiau tris MOSFET. Be proteus yra tik du iš jų. Kodėl u naudoti trečiųjų vieną savo prašymą dėl vaizdo? Kitas dalykas yra tai, kad jis sakė, kad produkcija yra 220 V, bet į Proteus grandinė pagal osciloskopu atrodo, kad našumas yra 40 mVolts. Gal galėtumėte paaiškinti? Linkiu Jums ir visiems geros darbo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back