sinusinė generatoriaus!

S

semiconductor

Guest
Kaip aš galiu gaminti SINEWAVE, naudojant integratorius?? Dažnių diapazonas: 0.1Hz -> 200 Hz Ačiū iš anksto!

Įprastu būdu turėti du integratorius kilpa. Jums reikia šiek tiek atsiliepimus aplink kiekvieną stiprintuvą apriboti amplitudės pokyčius, kad ji yra sine banga ir ne stačiakampės bangos signalo.

Sveiki, atrodo viduje schema senas ICL8038. Nelinijines tranzistorių tinklas naudojamas generuoti nuodėmės signalo. h ** p: / / www.intersil.com/data/FN/FN2864.pdf * = t

[Quote = išpūstas], įprastu būdu turėti du integratorius kilpa. Jums reikia tam tikrą atsiliepimus aplink kiekvieną stiprintuvą apriboti amplitudės pokyčius, kad ji yra sinusinės bangos, o ne stačiakampės bangos signalo. [/Quote] Pirma, ačiū Antra, Ar galite rekomenduoti man kai kurių svetainių, kad susidoroti su šia problema (pavyzdžiui, toliau supratimą) arba galite pasidalinti kai kurie su šia problema susijusių dokumentų?

[Quote = puslaidininkių] [quote = išpūstas] įprastu būdu turėti du integratorius kilpa. Jums reikia tam tikrą atsiliepimus aplink kiekvieną stiprintuvą apriboti amplitudės pokyčius, kad ji yra sinusinės bangos, o ne stačiakampės bangos signalo. [/Quote] Pirma, ačiū Antra, Ar galite rekomenduoti man kai kurių svetainių, kad susidoroti su šia problema (pavyzdžiui, toliau supratimą) arba galite pasidalinti kai su šia problema susijusių dokumentų? [/quote] Taip, žemo dažnio sinewaves gali būti labai lengvai ir su aukščiausios kokybės gryniausia naudojant tiltus ar integratorius. O atgal aš pamačiau pdf šiuo klausimu iš "Texas interneto. Gali būti, jis vis dar ten. Tačiau, kaip jis yra labai trumpas tegul pritvirtinti čia:

Teoriškai rasite Wien tiltas osciliatorius grynas ir neiškreiptos sine wave. Jei tai jūsų tikslas ...

Sveiki, turiu šį sinusinė generatoriaus rūšis, naudojant Wien tiltas klausimas: Kaip tiksliai tai sinusinės bangos šaltinis? Ar įmanoma sukurti aukštos SNR (> 80dB), taikant šį metodą? Kitas klausimas, ar galėtų būti sukurtos garso korta su dinaminis diapazonas + /-1V SNR> 80dB SINEWAVE. Prašome duoti man idėja Vita

Tiksliai, mano mokytojas nori mums sukurti SINEWAVE integratorius, Wien tiltas generatorius. Štai kodėl aš tikrai reikia jūsų pagalbos. - Jeigu kiltų bet kokio dokumento, kad teorija: kaip integratorius paskleista sinusinė generatoriaus? - Ar galite rekomenduoti man praktinių grandynai?

Sveiki, Ką reikia sineshaper. Čia yra keletas pavyzdžių: h ** p: / / www.geocities.com/SoHo/Museum/4459/circuits/sineshaper.html Apie šį vieną, ieškoti skyriuje "Conformateur à diodai": h ** p: / / www.alsdesign.fr / alsftp / OrCAD / Supports_PSpice.pdf bet kuriuo atveju, visi šie grandynai reikia nuolat trikampio bangos amplitudė per visame dažnių diapazone. * = T

, Galite sukurti sinusinės bangos, naudojant mikroprocesorius kaip MSP430. Geriausias būdas yra naudoti DDS (Direct Digital Synthesis) thecnique, kad galite kontroliuoti tiek fazės ir dažnio bangų. Tada jums reikia D / A konverteris (žr. SLAA116 TI tinklavietėje) ir atkūrimo filtrą. Atkreipkite dėmesį, kad filtro nereikia būti sureguliuota dažnių Jūs sukuriate, nes jis turi užgniaužti Fsampling-Fsine. Tai leidžia jums pakeisti dažnio.

Nuorodos apie DDS projektas: / http://www.qsl.net/pa3ckr/signalgenerator/index.html / http://www.geocities.com/SiliconValley/Code/1835/minidds.html / http://www. qsl.net/zl1bpu/micro/SIGGEN/Siggen.htm / http://www.ecdl.hut.fi/ ~ jvan / statistics / http://www.seattlerobotics.org/encoder/200205/ddsfgen.htm / http://www.geocities.com/leon_heller/dds.html

Kaip jau sakiau, Wien tiltas osciliatorius gaminti (idealiu atveju) * absoliučiai * grynas sinusinės bangos, whitout iškraipymas ne visi. Tai yra todėl, fizikines grandinės veikimo principas: grįžtamojo ryšio tinklo * didelis * * šiek tiek * išėjimo dažnių skirtumas palaipsniui skirtumas, todėl grandinės pereiti labai greitai ir likti labai stabilus * * dažnumas už ką gaminami fazės skirtumas yra * nulis *. Apie SNR, kitų problemų, turi būti laikomi, išskyrus osciliatorius tipas. Bet kokiu atveju esu beveik tikras, kad a * Tikroji * 80 dB SNR Sekminių garso plokštė yra pratically neįmanoma, bent Sekminių įprastų komercinių garso plokštės.

Kaip jau sakiau, Wien tiltas osciliatorius gaminti (idealiu atveju) * absoliučiai * grynas sinusinės bangos, whitout iškraipymas ne visi.
Jei jūs nustatote įgyti Bode dažnio tiksliai ir išlaikyti jį stabilų su laiku ir su temperatūra, kitaip gausite didelis distrorsion arba kaip bangos slopinimo. AGC AKT pagrindu paprastai dirba. Sine generatoriai su integratorius eksponuoti didesnę maržą, ir mažiau Kritiniai nei Wien konfigūracijos, grynumo sąskaita. Dokumente aš įkėliau šiek tiek po, virš fazės poslinkio sinusinės osciliatorius yra keletas pavyzdžių, integratorius, vienas iš jų produktyvumą kvadratūra.

Sveiki: projektavimas FSK Transmitter, bet senosios mados būdas naudoju du SINEWAVE osciliatoriai (1s ir 0s priklauso nuo dažnio), kuris yra Wein tilto osciliatorius su AGC grandinės (spauskite žemiau esančią nuorodą), kaip parodyta, bet problema yra, kad aš negalėjo žinoti, kodėl yra įžeminimo invertuotąjį įvesties op-amp ir jei ji yra teisinga, kaip aš galiu detrmine šio op-amp pelnas. Kaip jie yra apibūdinti taikymo dėmesį (kad gavau šią grandinę nuo), kad JFET tarnauja kaip "AGC elementas, jo vartų įtampa yra lygi nuliui, kai galia yra taikoma todėl mažai nutekėjimo šaltinio varža (RDS). Šis vietose RG2 + RS + RDS lygiagrečiai su RG1 didinimo pelnas 3,05, ir kaip išėjimo įtampa auga RDS padidina, sumažinant iki grandinę, kuri turi įgyti 3 GAIN stabilizavimo pelnas = (1 + RF / ((RG2 + RS + RDS) / / RG1)). Taigi aš būtų labai laimingi, jei kas nors galėtų padėti man rasti pelną šios schemos skaičiavimai ir kaip jie gavo 3,05 (darant prielaidą, kad RDS = nuliui, kai ta galia taikoma). http://www.geocities.com/metalbeard/index.html

Labas, puslaidininkiai, sinusinė generatoriaus? Kad atneša atsiminimai apie praeitį, kai man reikia pigių generatorius, aš atėjau visoje Elektor straipsnį anglų kalba mini funkciją generatorius, bet aš negaliu rasti anglų kalba. Turiu vokiečių kopiją, bet yra labai aišku, kaip tai veikia. Prisimenu P2 reguliuoti simetrija, P4 reguliuoti amplitudės ir P3 galutinės produkcijos lygis. Dažnių diapazonas 12Hz 1KHz ir 1KHz 70KHz. Protingas yra šios grandinės diodas sinusinė banga modeliuotojo. Tiesą sakant, aš galvojau apie tą grandinę pastaruosius keletą dienų, nes man reikia sinusinė generatoriaus trikčių kai grandinės darbe. Jūs turite padidinti C1 vertę pasiekti dažnis jūs ieškote. Taip pat ji turi aplink N1 integratorius tik išlaikyti laimingas jūs mokytojas. Turiu pasiūlymą, naudoti 6volt reguliavimo ir valdyti ją iš 9Volt baterija. Regards Tornado

Oi!! ten yra dar vienas puslapis, rodantis signalų, čia yra: Tornado

Čia yra sinusinės bangos generatorius, naudojamas integratorius schemos. Puslapis yra paimti iš straipsnio apie THD matavimo priemonė, rasti kai garso forumas ieškoti apie garso iškraipymo analizatorius.

Čia yra grandinės, Wien principu, kaip pasiūlė "Jim Williams" nuo Linijinis Tech duoda labai mažas iškraipymo 3ppm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back