S
semiconductor
Guest
Kaip aš galiu gaminti SINEWAVE, naudojant integratorius?? Dažnių diapazonas: 0.1Hz -> 200 Hz Ačiū iš anksto!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kaip jau sakiau, Wien tiltas osciliatorius gaminti (idealiu atveju) * absoliučiai * grynas sinusinės bangos, whitout iškraipymas ne visi. Tai yra todėl, fizikines grandinės veikimo principas: grįžtamojo ryšio tinklo * didelis * * šiek tiek * išėjimo dažnių skirtumas palaipsniui skirtumas, todėl grandinės pereiti labai greitai ir likti labai stabilus * * dažnumas už ką gaminami fazės skirtumas yra * nulis *. Apie SNR, kitų problemų, turi būti laikomi, išskyrus osciliatorius tipas. Bet kokiu atveju esu beveik tikras, kad a * Tikroji * 80 dB SNR Sekminių garso plokštė yra pratically neįmanoma, bent Sekminių įprastų komercinių garso plokštės.
Jei jūs nustatote įgyti Bode dažnio tiksliai ir išlaikyti jį stabilų su laiku ir su temperatūra, kitaip gausite didelis distrorsion arba kaip bangos slopinimo. AGC AKT pagrindu paprastai dirba. Sine generatoriai su integratorius eksponuoti didesnę maržą, ir mažiau Kritiniai nei Wien konfigūracijos, grynumo sąskaita. Dokumente aš įkėliau šiek tiek po, virš fazės poslinkio sinusinės osciliatorius yra keletas pavyzdžių, integratorius, vienas iš jų produktyvumą kvadratūra.Kaip jau sakiau, Wien tiltas osciliatorius gaminti (idealiu atveju) * absoliučiai * grynas sinusinės bangos, whitout iškraipymas ne visi.