Simistorinį nutrūkimas Dimmer grandinės, Help!

N

news

Guest
W sklepie jednego z detalicznych sprzedawców elektroniki w Danii pojawiła się nowa wersja kolorystyczna telefonu HTC Incredible S. Czerwony, bo o tej wersji mowa, zdecydowanie wyróżnia się wśród swoich konkurentów.

Read more...

Hai aš padariau šviesos dimeris cum ventiliatoriaus reguliatorius grandinės naudojant IPS. Reglamentas skirtingo šūvio kampą. Naudojant optocoupler MOC3021 vairuoti tiristoriaus BT136. Tai ok, bet TRIAC tampa leeky dažnai. TRIAC pradeda vykdyti šiek tiek be disko. Taigi apkrovos papratimas būti Visiškai atkirstas ir aš pakeisti TRIAC. Koks gali būti tokio tiristoriaus žalos priežastis? Ar tai turi kažką daryti su netinkamu uždegimo kampas Esu pristatymas TRIAC? Prašome .. Dėka Picstudent

Hai Ačiū už nuorodą ir info. Manau, kad šį prietaisą, kad būtų kompaktiškas, kad jis gali tilpti jungiklis lenta assembly.So aš būsiu laimingas, jei aš galiu išvengti didelių gabaritų induktyvumo ir visi, jei įmanoma. Jei tai yra jautri vartų TRIAC mes, bet kitų TRIAC galimybes pakeisti taip, kad mes galime turėti compramise mažoms apkrovoms, pavyzdžiui, ventiliatorius, jau. Visų pirma aš naudoju šią TRIAC reguliuoti greičio ventiliatorius. Dėl picstudent

Nėra nieko blogo su jautriais vartų tiristoriai .. jie tiesiog reikia mažiau "galia" jų sukelti .. Jums gali apsvarstyti galimybę padidinti vertę rezistorius serijos su MOC-Gate kilpa .. Kaip jūs dirbate su indukcinės apkrovos įsitikinkite, kad jums neperkaitinti, mažų radiatoriaus, mažų induktoriaus serijos ir 100nF/400V gali padėti .. , IanP

galite pabandyti aukštos di / dt vertinta TRIAC iš SGS Thompson (BTA serija)

1) Jūs aptikote pagrindinė įtampa (220 arba 110V), jūs naudojate. 2) BT136 yra bendrinis pavadinimas, TRIAC, bet jis turėtų turėti sostinė raštą šį skaičių. Šis laiškas yra tiesioginis susirašinėjimas su pasikartojantis smailės ne valstybės įtampos. BT136A, BT136B, BT136F, BT136M, BT136S, BT136X, ir tt Skaityti atitinkamą įtampos duomenų lape. Pabandyti su kitu TRIAC su aukštuoju leistiną įtampos. humber555

hai BT136 600D yra vardas ir mano maitinimo įtampa yra 230V AC 600D yra 600 voltų Aš įsitikinę. Vietovėje nėra aukštos įtampos tiristoriai avilable Didelės srovės. Ar kas nors man vadovas dalį aukštos įtampos tiristoriai čia Indija? Su Dėl Picstudent

Čia yra keletas tipų Indijoje RS-komponentai ( www.rsindia.com ): TIC225M ir šeimos .. BTA08-400b ir šeimos .. BTB10-600BW ir šeimai .. , IanP

Eiti į bet elctronics parduotuvė Indija Gausite BTA16-600 BW (W stovi už snubberless), paprastai bendrosios tikslas BTA 16 prieinama už mažiau nei 30 rupijų. net galite pabandyti BTA12 serija, kuri yra šiek tiek pigiau. Dont kada nors pabandyti įsigyti iš RS Components, jis bus jums mokestį dešimt kartų kainą net lengvai prieinama komponentų.

Aš dimeris, šviesos grandinės naudojant IPS ir aš paminėti keletą svarbių informacijos apie tai, kaip padaryti jį: 1 - Jūs turite naudoti išorės nutraukti, INT0, aptikti nulio kirsti iš lizdo po žengia žemyn nuo 220 iki tinkamą įtampą, ne Foret įdėti Stabilitronas diodas dėl PIC įvesties daugiau saugumo, nes yra vidaus diodai visą pic dėl indėlio, todėl po to galite pasirinkti tinkamą uždelsimo laikas, ty, jei frequecy yra 50Hz -> T = 20ms 10ms + 10ms, todėl jūs turite pasirinkti iš 0ms iki 10 ms. 2 - Naudokite įrangos nutraukti, TMR0, kad vėlavimas. 3 - jūs turite atlikti keletą LC grandinės išgelbėti ją nuo triukšmo .. 4 - Have fun: D

Hai Ačiū už visus gaires. Mano sistema veikia dabar (iš esmės!) Bet aš norėčiau gauti keletą gairių. Dabar pagrindiniai tikslai turi atitikti 1. apsaugos TRIAC be didelių sąnaudų žygis. 2. Sumažinimas iš viso vieneto dydžio maksimali įmanoma išplėsti, kad ji gali būti įrengtas jungiklis atveju. BT136 yra cypsėti čia (tik 10 TPG), Taigi šis TRIAC su snubber grandinės (0,1 uF ir kai 100R serijos) visoje ji gali suteikti protingą gyvenimo vairavimo ventiliatorius? Priešingu atveju aš eisiu kai snubberles versions.Your nuomonė? dydžio sumažinimą, kas yra trūkumas vairavimo TRIAC tiesiogiai I / O MCU? Jei izoliacijos peržiūrėti savo vieneto ia jau ne izoliacijos, nes ji dirba transformerless maitinimo. galime tikėtis daugiau failiure norma, jei mes diską tiristoriaus tiesiai iš MCU be Optocoupler? Su susiję Dėl Picstudent

Aš manau, IPS "0V = Neutrali, todėl jūs galite kontroliuoti TRIAC vartai" beveik "tiesiai iš PICs Kaisčiai. Aš pasakiau "beveik", kaip aš norėčiau įdėti 5.1V Šotki diodas tarp šį PIN ir 0V ir naudoti maža, tarkim 22-47Ω rezistorius tarp IPS PIN ir Triac vartų .. Šiuo atveju apkrovos bus prijungtas tarp Aktyvus ir MT1 .. BT136 turėtų gerai dirba su indukcinės apkrovos, pavyzdžiui, gerbėjai, bet norėčiau prijungti jį mažą gabalėlį metalo (radiatoriaus, kuris tinka viduje pereiti langelį) .. Jūs turėtumėte išbandyti šią grandinę kruopščiai prieš bandant "išspausti" jį į jungiklio langelį .. , IanP

Hai Aš esu statyti OPTOCOUPLER mažiau versija. Bet vienas dalykas. Šioje optiniu versija Esu serijiniu prijungti apkrovos grandinės TRIAC. Tiesiog pjovimo grandinės apkrovą ir įterpti TRIAC be jokių gyvų arba neutralus, arba atsižvelgti, kurioje pusėje apkrova ir tt .. tai darbo, kad taip. Bet optiniu mažiau versija, manau, apkrovos pusėje bus lemiamas. Kaip jūs paminėjote apkrova turėtų būti tarp aktyvių (fazės) ir MT1? Dėl picstudent

Jei norite išsaugoti vieną bendrą słupowo kaip 0V nuoroda (Neutralus) tiek MCU ir Triac, tada jūs turite "judėti" apkrovos Neutralus pagal Aktyvus (fazės) pusėje, TRIAC .. , IanP

Hi people gražus forumą!! Im bando padaryti AN236 mikroschema taikymo, bet ventiliatorius ir turintys tos pačios problemos prieš komentarų ... nežinau ką Moc naudoti TRIAC (snubberness arba ne) .. pirmoji mintis apie moc3021 ir btb04-400. ... I live in Arg (220v. ... 50Hz) Ar kas nors turi visą proyect baigė bent jau pradžioje, naudojant tuos pačius komponentus, naudojamas greičio kontrolės dalis?? Ar yra kur galiu atsisiųsti šią informaciją?? See ya internete!!!

gali būti įvesties-išvesties filtras gali tarnauti savo problemą.

Mikroschema taikymas moc302x canbe naudojami ir TRIAC i BTA12 vis dar turite problemų, i WLL įkelti kai i apdaila visiškai.

hi, jei jūsų dimeris grandinės veikia gerai, jūs galite įkelti PIC grandinės ir programą, Im bando sukurti artimosios lempos, skaitmeninis dimeris, manau, mano sankryþos nulio dirba gerai, bet aš per daug problemų, bando į ugnį tiristoriaus BT136-600E, suteikiant keistam rezultatus, taigi man reikia šiek tiek padėti, nes

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back