simetrija per SonnetEM

E

elektr0

Guest
Ei,

Ar yra galimybė naudoti sumažėti atminties kiekis, jei mano konstrukcija turi vieną ar daugiau simetrijos ašys.

Thx.

sveikina elektr0

elektr0:

Jei jūsų struktūra simetrija ir visus savo uostų, esančių centre ir ant simetrijos ašies, galite naudoti simetrija funkcija Sonetas.Ji turėtų padėti sutaupyti apie 4 kartus atminties ir maždaug 8 modeliavimo laiko faktorius.

Manau, kad jie gali tvarkyti vienos ašies simetrija, kuris iš esmės yra magnetinės sienos.Jei jūsų grandinėje turi elektros simetrijos plokštuma taip pat, jums gali būti suteikta galimybė pasinaudoti iš PKA sienos langą mažinančios Jūsų sukurti elektros simetrijos plokštumai.Bet tai tik tada, jei jūs neturite uostų, kad kontūras, manau.

- Max

Kalbu apie simetriškai Diferencialinė Planar indukcinės atrodo taip

................|------------|
- port1 ----- ................|
................................|
- port2 ----- ................|
................|------------|

Žiūrint į mano piešinį, Ignoruoti visus DOTS.Tai reiškia, nėra galimybės naudoti simetriškos konfigūracijos geriau modeliavimo greičio.
Right?

Ne, negalima naudoti simetrija Tokiu atveju, jei jus domina įprastu režimu S parametrams atskirai (tai, ką gaus, jei naudojote langelį simetrijos / H simetrijos plokštuma funkcija Sonet).

Visapusiškai bendrojo S parametrams, jums reikia modeliuoti visą struktūrą.

Jei turite Sonet Professional, galite naudoti Conformal tinklas, kuris tikrai pagreitina indukcinės modeliavimas ir kitų modeliavimas su perdavimo linijas, kurios turi didelį atminties reikalavimai.Ji gali būti derinama su Sonnet's storio metalo imitacija sukurti gana efektyviai INDUCTOR analizė.

- Max

Hallo Maksvelo,

Turiu pilna versija, bet ritė turi 8 sluoksnių ir yra pernelyg sudėtingas Sonnet

elektr0:

Ar jūs taikomas Conformal akių visiems ritės apvijos?Tai turėtų padėti modeliavimas reikalavimų gana daug.

- Max

Conformal Sankaba neveikia.

Bet aš naudoti ansoft HFSS už jį.Parašytas po 19 minučių:thx visiems

elektr0,

Ar bandėte išsiųsdami failą Sonet Help?Turėjau gana sudėtingas kelių sluoksnių ritė, kuri maniau pernelyg sudėtingas Sonet per daug, bet tada aš susisiekė su savo parama vaikinai ir jie mane išmokė, kaip galima efektyviau.Taigi mano pasiūlymas būtų išsiųsti savo Sonent projekto bylą palaikyti.Sonetas yra tikslesnė nei HFSS plokštiesiems ričių, todėl ji turėtų būti verta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back