simetriška impulso atsakas vs antisymmetric impulso atsakas

R

robismyname

Guest
impulso atsakas h (n) = {-4,1, -1, -2,5,6,5, -2, -1,1, -4} ↑ sprendimas sako, kad M = 11, kuri yra keista, ir kadangi h (n) yra simetriški apie α = (11-1) / 2 = 5, tai tipo 1 linijinis fazė FIR filtro. Ar kas nors man papasakoti, kaip ji buvo gauta, kad šis filtras yra simetriška? impulso atsakas h (n) = {-4, 1, -1, -2, 5, 6, -6, -5, 2, 1, -1, 4}. ↑ sprendimas sako, kad M = 12, o nuo h (n) yra anti-simetrinis atžvilgiu α = (12-1) / 2 = 5,5, tai tipo 4 linijinis fazė FIR filtro. Ar kas nors man papasakoti, kaip ji buvo gauta, kad šis filtras yra anti-simetrinis? Ar simetrija ir antisymmetry net ir nelyginis signalo pagrindinės?

Taip, simetrija ir antisymmetry, yra susiję net ir nelyginis. Pranešimas simetrinės filtras skaito tą patį priekį ir atgal. Jei grafika jį viduryje, grafika ant y ašies, tada galėtumėte pamatyti simetriją apie y ašį, kuri yra net), aš maniau, būtų simetriška apie 6, nors, remiantis grafikas atrodys bet aš ne apskaičiuoti. Iš kovos simetriškose filtrą grafikas, kita vertus, turėtų būti simetriški y = x tikriausiai, tai keista simetrija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back