SIMCOMM 300DZ GPRS AT CSTT

M

movie_freak

Guest
Labas,

Bandžiau ieškoti, bet ne rasti ją.Aš naudoju SIM300DZ kaip GPRS modemo.

Aš šiuos klausimus:

-> Kiek panašius modemus galima siųsti duomenis viena laiko serverio klausytis jo konkretaus numerio (pvz., dėl vieno uosto)

-> Dėl tos pačios pirmiau taško serverio tikslu, kas yra būdas apdoroti duomenis iš panašių modemus (daugiau nei viena) tuo pačiu metu, jeigu aš jau jį įgyvendino vieną modemą

-> Norėčiau sužinoti, ar pasinaudoti uosto numerį ir serverio IP,
o įdėta paraiška kodas turi būti statinis arba kintamas?(Manau, kad tai turėtų būti kintamo: idėja:)

-> Aš žinau, kad "APN" naudojami turi būti pateiktas vartotojui pagal jo operatorius, bet vartotojo vardą ir slaptažodį palikti tuščią, jei aš desiging šis daugelį modemus nebūtų, jei i jas arba būtina?

-> Ką apie DNS?Ar galiu naudoti statinį pasaulyje DNS patiko 4.2.2.2 arba galėtų būti tikimybė, kad jis taip pat gali pakeisti ir man reikia nuolat kintančiais?

I'll be waiting for visus vertingus atsakymus!

atsakykite!

Labai ačiū,
Surya: D
Paskutinį kartą redagavo movie_freak 15 sausis 2009 7:35; edited 1 kartą iš viso

Guys pls atsakymas, jiems tikrai tie žmonės jau dirbo ar dirba GPRS modemo bus žinoti šią ..

Labai ačiū,
Surja

movie_freak rašė:

Labas,Bandžiau ieškoti, bet ne rasti ją.
Aš naudoju SIM300DZ kaip GPRS modemo.Aš šiuos klausimus:-> Kiek panašius modemus galima siųsti duomenis viena laiko serverio klausytis jo konkretaus numerio (pvz., dėl vieno uosto)

Dėkojame už pisoiu už vertingas žaliavas ..

i got some atsakymus, minties ir turėtų pasidalinti jaCitata:

-> Kiek panašius modemus galima siųsti duomenis viena laiko serverio klausytis jo konkretaus numerio (pvz., dėl vieno uosto)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back