SIM900 siunčia atsakymą ne ir / arba + CGATT = 1 komanda kaip + CFUN: 1 Įrašytas

A

AshwinDubey

Guest
Hi all .. aš dirbu SIM900 ir kai aš siųsti komandą į jį grąžina + CFUN: 1 įkišti ir nieko po to, kai ši darbų, kad AT + CGATT = 1 tada pradeda prašiusios klaidos. Aš įdėti AT + CGATT = 1 kilpa bet ji grąžina klaidos visų komandų atvejais. Be jokio kode pakeisti, kai AT komandų išsiuntimo ir atsakas gavo OK + CPIN: Ready, viskas po to veikia gerai. Bet tas pats kodas neveikia, kai AT komandų negrįžta READY. Ką + CFUN: 1 Įrašytas reiškia .. kodėl AT + CGATT = 1 grąžina klaidos jei šis atsakas gavo iš AT komandų ... Any help būtų labai dėkingi ... Ačiū ...

Tai yra kodo dalis, kuri yra vykdomas pagal galios ... Šis testas patikrinimas atliekamas siekiant, jei modemo detectes sim modemo ... Tada jis spausdina ĮRAŠYTI ... tada ji registruoja ir tampa pasiruošę .... tada jis gali priimti bet kokią komandą iš vartotojo .... bet kokia komanda, kurią jūs duodate vėl spausdinti, tai reiškia, kad modemas yra gauti paleistas iš naujo, vėl ir vėl, ir jokių komandos veiks vėliau ... problema su maitinimo šaltiniu .. surrent reitingas nėra pakankamai .. naudoti 12V/1A už modemą

Ačiū už pagalbą .. atrodo logiška .. ir dar vienas dalykas yra, o pritvirtinti prietaisą į tinklą, kad siunčia AT + CGATT = 1 man reikia išlaikyti siunčiant jį kažkada (5-6 kartus) ir tada man atsako Gerai. Kodėl ji trunka taip ilgai ...

pirmasis bandymas HyperTerminal ir pamatyti, jei ta pati problema yra tik testuojant modemo ... thats, kad šiek tiek daugiau lengviau derinti .. Aš tikiuosi, kad jūs registruodamiesi GPRS prieš pridėti siunčiant komandą # GPRSMODE = 1 + CGREG = 1 Gerai AT + CGATT = 1 ok

Tai yra kodo dalis, kuri yra vykdomi galia ... Šis testas patikrinimas atliekamas siekiant, jei modemo detectes sim modemo ... Tada jis spausdina ĮRAŠYTI ... tada ji registruoja ir tampa pasiruošę .... tada jis gali priimti bet kokią komandą iš vartotojo .... bet kokia komanda, kurią jūs duodate vėl spausdinti, tai reiškia, kad modemas yra gauti paleistas iš naujo, vėl ir vėl, ir jokių komandos veiks vėliau ... problema su maitinimo šaltiniu .. surrent reitingas nėra pakankamai .. naudoti 12V/1A modemo
sukurta ouput PS 4,1 V. Rekomenduojama reguliatorius grandinės projektavimo yra pateikta 21 psl. http://www.simcom.us/act_admin/supportfile/SIM900_HD_V1.01 (091.226). Pdf

patikrinti įtampos siunčiant į komandų, kaip parodyta PDF failą .... tai visada nominali veikti modemas 5V su 1A srovės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back