Sim300 įtampos lygis

M

MScofield

Guest
Hi All,

I'm sąveikaudama su Sim300 su IPS mikrokontrolerių.PIC dirba su 3,3 V aukšto Išvesties lygis ir Sim300 dirba su
2051 V 3,23 V aukšto Input Voltage.

Atsižvelgiant į Sim300 duomenys:
(Loginių aukšto įėjimo Min: 0,7 * VDD_EXT =
2051 V)
(Loginių aukšto įėjimo Max: VDD_EXT 0,3 V = 3,23 V)

Kuris yra geriausias būdas išlaikyti pusiausvyrą PIC produkcijos lygį su Sim300 Įėjimo lygis?

Šiuo metu
aš naudojant 2.4V diodas Zenera tiesioginis PIC Kaisčiai, tačiau galima naudoti tranzistorius vairuotojas.

Kaip padaryti tai jūsų projektas?

Skaitmeninio įėjimo į SIM300 gali perkrauti iki 3.3V.Tol, kol jūsų IPS ne mažiau 3.3V galite prisijungti kaiščių tiesiogiai.

Ačiū, geriau už mane ... bet kodėl specifikacija nurodoma Thar max ir min logika lygiai serijos uostų smeigtukai?3.3V yra virš įėjimo max aukšto lygio.

I've just prijungtas kaiščių tiesiogiai, kai aš PIC kaištis su didelis, jis siekia tik 700mV.

I
don't know what specifikacija jūs žiūrite, bet visų duomenų lapus aš turiu nurodyti, kad "VIHmax = 2.93V 0,3", kuris yra 3.23V.Be to, jie teigia, kad absoliuti didžiausia įtampa dėl skaitmeninio Kaisčiai yra 3.3V.

Tiksli tai reiškia, kad bet kokio skaitmeninio Kaisčiai toleruoti 3.3V be nuostolių, tačiau maksimali įtampa, kad suprasti, kaip "aukšto lygio" yra 3.23, kuri yra 0.07V mažiau nei 3.3V aukšto lygio produkciją PIC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back