signalo stiprumas belaidžio kanalas

J

Jon

Guest
I'm tyrimo bevielio ryšio.Į pavyzdžiui Rayleigh blukimas kanalo signalas kinta tiek Erdvės ir laiko.Mano knygos ir erdvinių pokyčių yra laikoma horizontalios krypties (xy plokštumoje).Mano klausimas yra kaip signalo stiprumo pokyčius vertikalia kryptimi?Ar keisti vertikalia kryptimi taip pat laikosi tos pačios statistikos?Jei ne, tai būtų turėję įtakos vienas įgyvendina antena įvairovę.

Ataki DDoS należą do grupy najstarszych zagrożeń w Internecie, jednak wciąż plasują się w czołówce największych sieciowych plag. Wraz z rozwojem systemów bezpieczeństwa ewoluowały, a ich głównym celem stały się aplikacje i usługi.

Read more...

1.The vertikalaus pasiskirstymo nėra reiškia realiame gyvenime, nes rx ir tx platinamas xy plokštumos.
2.antena divirty remiasi pluošto diapazone.

Jei supratau teisingai vertikalaus pasiskirstymo signalo stiprumas NEGALIMA descibed pagal vidutinę vertę, pridedant tam tikrą statistinę dispersija?Taigi, kaip ji elgiasi tada?

Rayleigh paskirstymo kilęs iš to, kad nėra labai svarbus
yra.Kaip padidinti aukštos stiprios komponentas tampa
svarbu ir paskirstymo tampa Ryžiai.

Galima manyti, kad trukdžių tarp multipath komponentai gali būti skirtingi vertikalia kryptimi nei horizontaliosios nes aplinkos, horizontalia kryptimi išvaizda skiriasi nuo vertikalės.Jei stovi ant žemės ir dairausi matote tą pačią aplinką visose horizontaliai.Žvelgiant į vertikalia kryptimi pamatysite žemės (lėktuvu) viena kryptimi ir atviru dangumi į kitą.

Kaip jums sakė Jallem, didinant aukščio antenos padidins gavo valdžią, nes dominuojanti sudedamoji dalis padidės.Šis pakeitimas gali būti apibūdinta pagal deterministyczny modelį.Bet aš labiau domisi mažų blukimas į vertikalia kryptimi.

AS aukščio didina tiesioginių komponentas tampa
stipresnę ir atsispindi taip pat auga.Kintamumą jų
atsparumas prieš aukštis priklausys nuo apmąstymų kampas,
Polarization, atspindžio koeficientas dirvos arba paviršiaus,
Tolygus paviršius, santykinis aukštis,
perduoda pusė ir gauti pusės, Fresnela zonos atstumas tarp
kitus parametrus.

Belaidžio ryšio, signalo strenth antenos yra apskaičiuojamas kaip EIRP, kad jie conside tiek horzontal ir vertikalios interfearance.
Antenos polorazation taip pat depent tą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back