signalizavimo dažnis ir bandwidth

M

magnetra

Guest
"Naikvisto juostos plotį reikalinga srauto sparta R yra R / 2."Manau, kad šis santykis yra skirtas tik forpolar PAM signalo.Ar patį santykį tarp spartos ir signalizavimo dažnis turėti kitų signalizavimo būdus (vienpolis, Bipolar, Manchester)?

M

Tai yra mažiausias mėginių ėmimo dažnis būtų galima atkurti signalą be klaidų.Jis neturi nieko bendra su moduliavimo būdus.

Mančesterio kodavimas yra kodavimo metodas.Jis neturi nieko bendra su moduliacija, bet signalizavimo dažnis naudojamas du kartus, kad iš duomenų šaltinio signalo lygis.

Mano klausimas buvo dėl tarp Naikvisto BW ir signalizacijos norma, kaip apibrėžta idealus sprendimas Naikvisto Pluse formavimas kriterijai atžvilgiu.

Naikvisto BW, kad yra apibrėžtas minimalus TX kūno svorio nulinio ISI ir yra lygus pusei bitais (1/Tb).Tai tarp Naikvisto BW ir bit rate santykis, tai laikykite, vienpolis, poliarinis ratas, Bipolar signalizacija vienodai?

Nuo ankstesnio atsakymus, maniau mano klausimą galėjo būti neteisingai suprastas.Tikiuosi, kad tai yra aišku.Arba, jeigu aš klystu prašom pataisyti mane, ir prašome paaiškinti man trūkstama mano supratimas apie su šia tema, jei tokių yra?

Linkėjimai
M

išpūstas ir niekam peržiūrėti šį pranešimą, prašome pateikti keletą pastabų ..... mano užklausą Trival?

Naikvisto filtravimo kriterijus Linear Phase atsako ir simetriškas dydžio atsakas apie pusę įtampos tašką.Tai sukelia Sinc tipo išėjimo impulsus, bet nulis sankryžos yra gretimų impulsų viršūnių.

Tai pusė simbolis dydis nepriklauso nuo amplitudės lygis, skaičius lygių ir DC kompensuoti.

Hi ... SID čia ... tai universali teisė ... tai neturi nieko bendro su technika ir naudoja ... u galima atkurti metus originalaus signalo taikant tinkamą filtrą, po to, naudojant šio įstatymo ... sidra_maheen84 (at) yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back