Sigma-Delta moduliatoriaus integratorius klausimas

L

ljy4468

Guest
Hi all ~ Aš apie SDM "intgrator klausimą. kai mes modelis integratorius z-domenas (žr. attatched) paaiškinti kažkokia knyga (analoginis integrinio grandyno dizainas: Martin) (b), bet kažkokia knyga (Richard Schreier) paaiškinti integratorius (), kas yra teisinga?? Aš taip supainioti. Kažkas suteikia man padėti, prašome Ačiū iš anksto

faktiškai antrasis turi v / u = (Z ^ -1) / ((Z ^ -1) -1), manau, kad antrasis yra naudojamas vienas, nes jis turi atidėti į priekį kelyje

Ačiū, safwatonline! koks skirtumas, kad vėlavimas į priekį kelyje? paaiškinkite man detaliau, prašome

Abu yra integratorius ty tiek suteiks jums reikiamą NTF (1-z ^ -1). Skirtumas tik tas, kad pirmasis STF = 1, o antrasis yra z ^ -1, kuris yra tiesiog atidėti (ty produkcija yra tokia pati, kaip indėlio, bet su vėlavimu). Kartais, kai jūs įgyvendinti skaitmeninę SDM (kaip PLLs IR DACS), jums reikia registrus turi būti padėtas į priekį kelyje ne atsiliepimą Norėdami sumažinti savo kritinį kelią ir enalle aukštojo laikrodis greitis (pati idėja kaip Pipelining). Be to, aukštos UŽSAKYTI Single kilpos, tai gali turėti įtakos stabilumui (bet aš nesu tikras apie tai).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back