sigma-delta AD klausimas

T

tdy

Guest
Bandau suprasti, kaip teisėjas ad sugebėjimus.ir paleisti trumpalaikis modeliavimas CD sprctre apie 5 ciklų signalo.turėčiau daryti DFT tiesiogiai Digital Output mazgas?Thanks in advance.

Nepriklausomai AD gebėjimas ...Taip, Jūs galite pamatyti ne išnaikinta spektras savo ADC, atsižvelgiant į skaitmeninių technologijų galia (bitas į mėginio) DFT.

I don't know much about atrankos teoriją, bet DFT procesas atrankos procesą, right?Kuo daugiau taškų, tai pavyzdžių tiksliau jis pasiekia.Mano vežėjas freq yra 10M ir įėjimo signalas 10K ir laiko intervalas yra 500us po to, kai nusėda.Tai reiškia, kad turiu imties daugiau nei 10000 kartų gauti anti žinomas rezultatas.bet DFT rezultatas būtų kitoks, jei aš naudoju 10000 taškų ir 1000.000 punktų, espectially žemos freqency.Aš manau, kad pastarasis yra tikslesnė.

Kitas dalykas, aš nesu visiškai tikras, skirtas DFT produkcija.turėtų būti triukšmui aukšte LF būti sqrt (KT / FSC) nuo DFT produkcija?

tdy rašė:

I don't know much about atrankos teoriją, bet DFT procesas atrankos procesą, right?
Kuo daugiau taškų, tai pavyzdžių tiksliau jis pasiekia.
Mano vežėjas freq yra 10M ir įėjimo signalas 10K ir laiko intervalas yra 500us po to, kai nusėda.
Tai reiškia, kad turiu imties daugiau nei 10000 kartų gauti anti žinomas rezultatas.
bet DFT rezultatas būtų kitoks, jei aš naudoju 10000 taškų ir 1000.000 punktų, espectially žemos freqency.
Aš manau, kad pastarasis yra tikslesnė.

2 valdžią, kad gana užuominą.Aš stengsiuosi, kad patvirtinti.Thanks a lot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back