Siūlyti mikro su vidaus generatorius kuris generuoja impulsų

I

ITP

Guest
Labas visiems, prašome pasiūlyti UC su vidaus generatorius (8 pin DIP pakuotės preffered), siekiant generuoti impulsų atsižvelgdamas freq. 50kHz ir 100ns impulso (PW). Permited gitter į PW yra + /-10ns. Bet kurių kitų vienos lusto sprendimai taip pat laukiami. Thanks & Regards ITP

ką apie klasikinių 555 laikmatç, galite gauti 556 laikmatis, kuris yra dvejopos 55 laikmatis viename luste, konfigūruoti vienas kaip laisvos eigos kvadrato formos kalibratorius savo kartus, šios bangos gali padėti jums suaktyvinti kitas 55 wicj galite konfigūruoti kaip užfiksuojamas impulso formą trukmę norite.

Jūsų pulsas yra ganėtinai trumpas, kad būtų mikrovaldiklių sukurtas. Tai iš 10MIPs ekvivalentas. Geresnis sprendimas galbūt yra naudoti mikrokontrolerów, kad sukeltų impulsų generatorius. I've seen keletas labai greitai tie sukurta naudojant 74-123s, tikriausiai nuo greitųjų CMOS šeimoms.

Galima imtis ne ATtiny13 čia atrodo: http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?part_id=3175 Vienintelis trūkumas matau yra tai, kad vidaus 9,6 MHz generatorius, todėl bus neįmanoma generuoti 100nS impulso (būtų 104.166666nS) jei lustas gali tai padaryti su vienu ratu instrukcija kiekvienam. Turėtumėte bent galima generuoti tiksliai 50ms intervalą ... Kaip AVR neskirsto X laikrodis būtų važiuojant 9,6 MIPS :) tikiuosi, kad tai padeda ir linkėjimai

Pažvelkite į Ubicom (Scenix) SX20, SX28, ji dirba iki 75MHz, ir vykdyti viena komanda vienu laikrodis (75 MIPS).

Sveiki, Vidaus oscilator nėra labai stabilus dėl temperatūros ir kitų sąlygų, taip sudarant oscilator su vidaus osilator, laikmačiu arba impulsų generatorius (su tikslaus laiko) yra bloga idėja paprastai. Mr.Cube

Motorola MC68HC908QT2 su 5% OSC tolorence. ir mikroschema yra PIC12F683 su 5% OSC tolorence tačiau ji gali kirpti iki 1%.

Aš, mano nuomone, PIC10F200 yra geras pasirinkimas generuoti 50kHz, tačiau minimalus 10usec rezoliucijos ...

@ Mrcube_ns I didnt nurodyti vidaus OSC. kad buvo nurodyta originalas plakatą. Aš tiesiog prilipęs prie specifikacijų. Atmels gali būti koreguojama, taip pat, bet manau jis vis dar jautrios temperatūrai. / Bingo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back