Siūlyti mane snubber grandinės vairavimo DC variklis PWM

T

T Quadir Choudhury

Guest
Ar DC (pm tipo) Variklis 180V, Full apkrovos srovės ~ 3A (1 AG) Aš naudoju grandinė su 555 kvadratinių bangų generavimo ir PWM (moduliavimo) kontroliuoti greitį. Buvo naudojant IRF250N. Važiuojant smulkiąją motoriką buvo gerai, bet naudojant, kaip nurodyta pirmiau MOSFET buvo sunaikinta. Ar kas nors pasiūlyti snubber CKT dėl pirmiau derinys. Nr I dont know motorinių induktyvumą. Gali būti keletą reikšmių, su kuriomis galiu pradėti eksperimentuoti

Jūs MOSFET taip pat yra gana arti savo maitinimo įtampa su maks Vds iš 200V, naudoti aukštesnės įtampos MOSFET. Aleksas

Taip, diodas įkaista ir sudegino. Aš taip pat pamiršau paminėti, kad 555 buvo gaminti Kv bangos 1.5K Hz, tik PW buvo moduliuojamas. Įvyko tai, kas greitai diodo usel [color = "Silver"] [size = 1 klausimas ]---------- Rašyti Pridėta 06:20 ---------- Ankstesnis buvo 06:18 ----------[/SIZE] [/color] Ačiū, aš pamatyti, kas yra čia

Dar vienas klausimas, nes nėra aišku, iš savo aprašymą, turite tinkamai MOSFET Driver, ar Jums pašarų 555 išėjimo tiesiai į vartų? Jei jūs neturite tinkamą tvarkyklę, tada pereiti nuostoliai MOSFET bus didelis (lėtas įjungti / išjungti), o tai padidins energijos suvartojimą ir šilumos į MOSFET. Be smulkių krovinių jums gali išeiti su juo, bet kaip įtampos / srovė padidėja turėsite problemų. Ar jūsų MOSFET perkaisti? Aleksas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back