Siūlyti mane pigūs SMS modulis

B

barfi

Guest
Hi everybody jūs žinote pigių SMS modulis? modulis, kad galėtų siųsti tik SMS, balso nereikia, man nereikia GSM modemo modulis.

Sveiki, Kur galėčiau rasti informacijos apie šį projektą? Turiu 2 projektus, kad man reikia siųsti / gauti SMS žinutę, ir turiu pora 6210 telefonus. Mano problema buvo Kabelinė / protokolas 6210 SMS. Ar galite padėti man apie tai? Aš taip pat ieško kitų mažų / pigių siųsti SMS / imtuvas OEM modulio projektas. UART / SPI ryšys siuntimas / gavimas SMS. Ačiū, JS

kaip aš galiu sąsaja telefoną su 8051? (AT89C51) Aš naudoju Sony Ericsson W810i, bet nėra jokios informacijos per nuoseklųjį prievadą. turėčiau pašalinti MAX232 mikroschema, nes telefono cant net aptikti mikrovaldiklio? esu, naudojant USB kabelį, kurį gavote kartu su telefonu, kartu su USB prie serijos konverteris, gali būti, kad mano bėdų šaltinis? PLZ help iki mano projekto terminas baigiasi.

Sveiki! Yra GSM moduliai prieinama rinkoje, kuri turi UART/RS232 uostus, kurie gali būti susieti su mikrovaldiklio. Motorola, WAVECOM ir tt yra keletas bendrovių, todėl šių rūšių lustų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back