Shift Registrų su Čiaupai

W

weilijun

Guest
Dabar aš dirbu su registre keičiamas.Perėjimas registre yra apibrėžiamas kaip WxMxN, kur W yra įvesties duomenys pločio, M yra atstumas tarp čiaupų ir N yra bendras bakstelėkite numerį.Alter QuartusII numatyta Megawizard funkcija įgyvendinti tokį pamaininį registre naudojant atminties.Ar yra sąlyga Xilinx ISE?

weilijun rašė:

Dabar aš dirbu su registre keičiamas.
Perėjimas registre yra apibrėžiamas kaip WxMxN, kur W yra įvesties duomenys pločio, M yra atstumas tarp čiaupų ir N yra bendras bakstelėkite numerį.
Alter QuartusII numatyta Megawizard funkcija įgyvendinti tokį pamaininį registre naudojant atminties.
Ar yra sąlyga Xilinx ISE?

Ar tai man reikia kurti Edif naudojant @ ltera QuartusII ir naudoti šią Edif į ISE?Jei taip, tai kaip galima ISE ją įgyvendinti?Dozės ISE naudoti RAM arba CLB įgyvendinti perėjimą registruotis?
Ačiū!

pabandykite SRL16E registre keičiamas, ir galima naudoti (A0, A1, A2 ir A3) už norimą laikotarpį.

Daugiau informacijos apie tai skaityti į biblioteką vadovą "Xilinx bibliotekos vadove"

Tęsdami savo vairavimo įrenginio veikimas ir dizainerio produktyvumą, @ ltera Corporation (NASDAQ: ALTR) šiandien paskelbė išleidusi qu (at) rtus II programinės įrangos versija 9.0, pramonės pirmaujančių CPLD, FPGA ir Hardcopy AGRINDINĖS kūrimo aplinka.Kad 9,0 versija apima visišką paramą @ ltera's portfolio Transceiver FPGAs ir Hardcopy asics.Glaudesnis funkcijos šiame paskutines qu (at) rtus II kūrimo aplinka užtikrinti klientams gali pristatyti savo @ ltera sprendimų rinką greičiau ir ribotos inžinerijos išlaidos.
=========
george
Naujas Darbas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back