Servo variklių klausimą?

M

mImoto

Guest
Labas,

Aš esu šiek tiek supainioti su transporto rūšys.Mačiau sąvoka "servo variklio".Tai Nuolatinės srovės variklis?Kas tai tiksliai servo varikliu?

Thanks in Advanced and best regards,

mimoto

Sveiki mimoto
Siłownik yra motorinių specialiai suprojektuotus būti dalis stiprintuvo sistemą.No magic viduje.
Keletą metų (dešimtmečių?) Atgal, DC Siłownik buvo dažniausi vidutinio iki aukšto įgaliojimais (ten buvo padalinti likvidavimo AC servo su labai mažai galios pajėgumų).DC servo naudojimo nuolatiniai magnetai į linearize perdavimo funkcija (geležies polių antgaliai su separatelly žadinimo srovės variklio taikomos demagnetization dėl inkaro reakcija)
Tai yra pageidautina, sistemos stabilumą.
Detalės (rotoriaus) inercijos momentas paprastai mažinimą, kad visa sistema geriau reaguotų.
Kitas aspektas yra šiluminės dizaino, servo gali atlaikyti nominalus sukamasis momentas nulinio greičio (holdingo kabinti apkrova pvz).
Silpnybė kiekvieno DC variklis savo teptukai ir surinkėjas.
AC Siłownik naudojasi nuolatiniai magnetai ir rotoriaus ir į stojana apvijos.Tačiau, siekiant gauti
sukasi magnetinio lauko, jūs turite įdėti poziciją jutiklių armatūra perjungti apvijų electronicaly (tas pats in de srovės variklių surinkėjas veikia mechaniškai).

Hope this helps

Gal tai kvailas klausimas, bet gal galėtumėte apibrėžti, kas yra stiprintuvo sistemą?

Thanks again,

mimoto

Sveiki dar kartą, mImoto,
Stebėjimo sistema yra uždaro ciklo kontrolės sistema; tai yra sistema, kurią naudoja kai kurie iš jutiklių Rūšiuoti ištaisyti dėl kontroliuojamų kintamųjų veiksmų siekiant užtikrinti, kad ji iš anksto nustatytą vertę.Kai kalbi apie servo sistema, paprastai kalbame apie padėtį kontrolės sistema.Paprastų servo sistemos yra įdiegtos naudojant kaip padėties jutiklio potenciometro, kad taip galima apdoroti visus signalus, valdikliai, ActualPosition, klaidos, ir CommandOutput analoginiai forma, naudojant Op Amps pvz.
Nuoširdžiausi linkėjimai.

Servo varikliai leidžia nuolat kintamumas tiek lauko ir rotoriaus apvijų srovės.Jie kainuoja brangiau nei įprasti varikliai.

I guess if u wanna know it's paraišką, slėgiui jautrių lablers arba kodavimo ir resolvers yra puikus pavyzdys

Hi pažvelgti motorpro jie servo pvz prisimenu

linkėjimai

labas
Man reikia informacijos DC servo variklių modelio (T-2000m & 6m su encoder) Fanuc, kaip T (nm), P (kW), V (V), I ()

mImoto rašė:

Gal tai kvailas klausimas, bet gal galėtumėte apibrėžti, kas yra stiprintuvo sistemą?Thanks again,mimoto

Yra ir kitų rūšių transporto, kuris Stepper varikliu.Jie yra šiek tiek atitinka servo funkcionalumą.Stepper Motors nepasikliautų kai atgalinio ryšio mechanizmas, kaip tai yra servo (potenciometras).Greičiau jie sukasi mažais žingsneliais (fiksuoto kampinis poslinkis per žingsnį).Galite rasti daugiau info per Google.: spoko:

Servo sistemos yra bendras terminas, kad yra tokia sistema, kuri Atsiliepimai vertė, kuri yra naudojama siekiant ištaisyti "Klaidos" kontrolės funkcija.Padėtyje kontrolės sistemas, visą laiką mechaninių sąlygų skiriasi, transporto apkrovos ir inercijos keisti, net aplinkos sąlygas, pavyzdžiui, temperatūra nėra stabili ir sutrikdo kontrolės funkcija.Jei pateiksite tinkamą feeback kontrolės funkciją, turite uždaro ciklo kontrolės ir ją ištaisyti, jei reikia.

Servo varikliai gali būti AC, DC, nuolatiniai magnetai ir kt.
Mano paskutinį projektą, aš naudoju BLDC (Brushless DC) variklių su servo variklis, ir 3 Holo efektas jutikliai, kaip grįžtamojo ryšio įtaisas.Aš dizainas ir surinkti kontrolės sistema aplink PIC 18F452 ir gauti puikius rezultatus pagal 120 dolerių.

Kiekvienas servo sistema nėra brangus ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back