Serijos programuotojas, AT89LP6440

A

ActiveX64

Guest
Sveiki. Aš tikrai nusivylęs net galvoti apie programuotojus. Aš naudoju Linux (Ubuntu) ir mano programavimo Suite pasirengę. Ieškojau, programuotojas flash mano programa AT89LP6440, bet kadangi aš negyvena JAV, aš nei programuotojas, nei pati LP6440, kad aš, atrodo, turi pasirinkti 89C55WD vietoj (kuris gerokai atsilieka nuo LP6440). Dabar aš nusipirkau šį MCU 4, ir AF *** programuotojas, bet jis neveikia, ir yra specialiai Windows. Tai nėra tinkama vieta instul kuris programuotojas, bet tai, ką noriu pasakyti dabar, kad aš praleido visą praeitą naktį ieškoti neto paprastas programuotojas, ir aš neradau nieko. Radau keletą programuotojų, bet visi jie jau naudojo kitokią MCU grandinės, o tai reiškia, flash programavimo problema rekursija man. Dabar, aš noriu žinoti, jei kas nors čia kas žino paprastas programuotojas, galiu naudoti "flash" AT89C55WD. Aš vertiname jūsų padeda ir aš esu labai dėkinga už tai. Prašom! Tell Me tirpalo Jei žinote, nes mąstymas projektavimas programuotojas yra ne ką mažiau nei man košmaras, ypač, kad aš spaudimą iš laiko stokos. Ačiū SOOOOO daug.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back