serijos programavimo Proteus - MAX232 problema

W

wolverine123

Guest
Hey guys man buvo bando imituoti serijos programavimo proteus ir bandėme siųsti simbolį, aš pridėjo virtualų terminalą pradžioje prieš einančios per max232 ir galėčiau pamatyti simbolių baudą ... bet pravažiavus per max232 aš niekada tą patį požymį vėl ... pavyzdžiui, jei siunčiami "A" Norėčiau gauti "_" pravažiavus per max232 .... gali kas nors prašome padėti: S

Niekas negali atsakyti į jūsų klausimą, be jūsų grandinė Patikrinkite savo grandinę du kartus. Tik galima problema yra grandinės Nandhu

Atminkite,,, kad Max efektyviai apverčia savo signalą. Jums reikia siųsti jį per kitą Max

Taip pic rodo, kad tekstas būtų perduodami bauda bet pravažiavus per max232 taip rodo ką nors kita Bet jei jis vis apverčiamas, tada i wont norimas galingumas, kai aš pridėti serijos kabelį ir patikrinti programoje HyperTerminal produkcija??

vterm ISIS turi būti išversti prijungti mx232 modeliavimo ... pasirinkote apversti RXD ir TXD į vterm savybes? gal tai problema ...

Aš žinau, tai labai sena tema, bet aš noriu įdėti atsakymą, tiesiog uždengti kas nors ieškoti. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ant virtualios terminalo, Redaguoti ypatybes, pakeisti nuo normalios iki apverčia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back