serijos lygiagrečiai sąsaja 8051?

A

abid_ms

Guest
Sveiki, Mano dizaino turiu laisvo uosto 8051-1. Tai bitų adresavimo ll'l uosto. Turiu iPAQ HHT su serijos sąsaja. Bet mano TxD ir RxD iš 8051 (UART) naudojami PROG ir derinimo. Kaip aš galiu sąsaja mano iPAQ? Ar serijos iki ll'l konverteris yra vienintelė išeitis? Prašome pasiūlyti savo idėjas ... Thanks in advance, [color = blue] Abid. [/Color]

Yra keletas variantų sujungti daugiau nei vieno įrenginio į 8051 išvestinė per nuoseklųjį prievadą .. Pirmasis variantas yra grynai programinės įrangos kūrimą ir second UART programinės įrangos .. Štai vienas pavyzdys programinės įrangos UART: http://www.8051.co.kr/html/development/pdf/cpu_application_note/Philips/AN446.PDF Antroji alternatyva yra aparatūros soulution: jei Rx ir Tx kaiščius jau yra naudojamos programavimo ir derinimo galite pridėti porą ir vartai ir vieną pin iš Port1 persijungti tarp dviejų įvesties ir du išėjimai .. Tokiu būdu tos pačios (ir tik vienas) UART bus naudojamas dirbti su dviem išoriniais įrenginiais .. Regrads, IanP

Dėka Ian, J., manau, kad dirbs ir išspręsti mano problemą. regds .., Abid

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back