Serijos Į Ethernet konverteris

E

embeddedlover

Guest
Aš serijos Ethernet konverteris. Jis yra privatus IP kaip numatytoji. Pakeičiau TL pagal vidinio tinklo. Aš galėjo ping naudojant statinį IP. Dabar turiu pakeisti statinio IP konfigūracijos DHCP. Aš ne pakeisti IP adresą. Dabar aš negali ping įrenginį iš mano kompiuterio. Dabar ping prietaisą, naudojant to IP, ir priima jį atgal statinė Ką turėčiau daryti? [/Url]

Turite kreiptis į savo prietaiso vadovo iš naujo nustatyti parametrus. Visi prietaisas skiriasi. Perėjus prie KVAD reiškia, kad per TL priskiriama tinklo. Jūsų prietaisas gali turėti Dotarłeś TL, bet jūs nežinote. Tipiškos tirpalo gauti IP finder iš gamintojo, arba labiausiai serijos Ethernet prietaisas gali konfigūruoti nustatymus per nuoseklųjį prievadą. Nuoširdžiausi linkėjimai, Siong Boon [color = "# FF0000"] MODERATORIUS - PARAŠAS NUORODOS neleidžiama [/color]

Ačiū už info ... Ar galite paaiškinti, kaip mes galime konfigūruoti iš serijos uosto. Aš esu mikro valdiklio sąsajos Šis keitiklis į nuoseklųjį prievadą

Jūs turite žiūrėti jūsų prietaise vadovą. Kiekvienas prietaisas skiriasi. Dauguma iš jų galima patekti iš nuosekliojo prievado. Tha vadovas turi nurodyti metodą, Prieigos, kas Baud ir kitus parametrus, kuriuos reikia nustatyti, kad su jais kalbėtis. Nuoširdžiausi linkėjimai, Siong Boon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back