SEPIC konverteris neveikia

R

rragupathiraja

Guest
Aš esu projektavimas SEPIC konverteris. (Schema pridedama). Aš naudoju 6 - 15V kaip pirkimo gauti fiksuoto 12V išvestį. Duodu per vairuotojo įvestį. Nors aš vis maitinimo įtampa nevažiuoju jokios produkcijos .. Ar yra kokių nors grandinės problemą .. Aš naudoju du atskirus induktyvumo ir nėra susietas induktyvumo .. [PRIDĖTI] 54204 [/ PRIDĖTI] ačiū

Ar galite rašyti į vartų pavara signalo eskizas? Taip pat reikia automatiškai skirtis veikos ciklas žemyn šalia nulis, jei apkrova bus pašalintas, ir leisti savo skirtingą įėjimo įtampa. Pagarbiai, Orson krepšelį.

Ar galite rašyti į vartų pavara signalo eskizas? Taip pat reikia automatiškai skirtis veikos ciklas žemyn šalia nulis, jei apkrova bus pašalintas, ir leisti savo skirtingą įėjimo įtampa. Pagarbiai, Orson krepšelį.
Pavarčiau vartų signalas, jos suteikia 67% muito @ 100kHz. kai aš bandžiau patikrinti perjungimo signalo visoje (2SK3817) Nusausinkite ir šaltinį, grandinės gauna trumpuoju. Ar man pasirinktą teisę komponentus? Aš naudoju 1N5408 diodas ..

1N5408 tai nėra gerai - per lėtai, pabandykite rasti Šotkio diodas, 45V 5A, pavyzdžiui, tai skamba kaip jums yra SHORTING kažką bandant ieškoti visoje DS, patikrinkite 0V GND savo "taikymo sritis nėra prijungtas per žemę neteisingą poliškumą Jūsų elektros srovės šaltinio. Pagarbiai, Orson krepšelį.

ačiū Orson, I have changed diodo ir jos dabar dirba gerai .. Bet jei aš esu pateikimo indukcinės apkrovos kaip lempa grandinės gauna trumpuoju .. Aš galiu su varžinio apkrovos tik .. kas gali būti problema?

Galimas minkštas pradėti reikia perone PWM nuo 0 - normalus, mažos vertės induktyvumą dėl gamybos apimčių, bus pakeisti galios keitiklis savybes, todėl įsitikinkite, kad turite pakankamai išėjimo talpa. Kas yra DC varža indukcinė apkrova? Jei jis yra per mažas, galite bandyti vilkite per daug srovė per jūsų grandinės ir iš savo šaltinio. Pagarbiai, Orson krepšelį.

konverteris yra dabar dirba indukcinės apkrovos taip pat po I pasikeitė induktoriaus su toroidiniu core (anksčiau jis buvo rectagular geležies branduolys) .. Ačiū už atsakymą. ačiū ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back