Sekos maitinimo įtampa.

E

ewabed

Guest
Kaip jums rūpi sekos galios tiekimo įtampa?Visai neseniai man teko susidurti su DAC lustą, Powered by trys skirtingos įtampos ( / - 15 ir 5) problemos.

Ką reiškia "firminį" seka ".Jei jis yra Tre pereinamajame laikotarpyje sukurti įvairius energijos, manau, kad jūs HAV sukurti prieš IC galios tada ADC nuoroda.

Lollo

Kai daugiau datails:

Pagal eiliškumą aš tai kontroliuoti teikti maitinimo įtampa lustas tvarka (pvz., PPK).

Jeigu nėra tinkamai saugomi, kad vėliau ji gali sukelti "latch-up", kaip puslaidininkiai.

Norėčiau sužinoti, kas, Jūsų nuomone, labiausiai tinkamas tvarka (ir kodėl) galios komponentus naudojant keletą įtampos.

Tai priklauso nuo lusto ir kartais savo maitinimo ar ir kaip reikia daryti.
Dėl chip, gamybai turėtų būti suteikta galimybė atsakyti į šį.

Paprastai ji neturi skirtis daugiau nei apie diodo įtampos mažėjimą.
Jei turite sukurti savo su linijinės įtampos reguliatorius, tai greičiausiai ne problema, nes linijinis reguliatorius taip pagrindiniai gana tiksliai.

Su įjungimo reguliatorius vienas požiūris yra su diodais, žr ex.Siemens APP dėmesį http://e-www.motorola.com/brdata/PDFDB/docs/AN2290.pdf skyriuje 1.2.3.
Pagrindinė problema yra pasirinkti diodai su teise perduoti įtampos mažėjimą.

Kitas požiūris yra kontroliuoti Atsiliepimai įtampos perjungimo regultors.

Jų yra keletas iš manau lustas Maksim arba linijine seka, kuri valdo galios tiekimo įtampa.

jzo

Kitas būdas yra naudoti FET jungikliai.Pavyzdžiui, jei jūsų lusto naudoja 5V ir 3.3V, ir nori 5V, tada jūs galėsite įdėti FET apie 3,3 vielos, ir naudoti lyginamojo (arba galios geras signalas, arba kitu būdu) nustato, kad jūsų 5V yra OK, ir tik tada, kai įjungiate savo FET.

Disatvantage nei naudojant diodų tai, kad jis yra sudėtingesnis, ir kartais kainuoja daugiau.Privalumas yra tas, kad galia išsklaidys FET yra nedidelė (ypač kai kas nors negerai su tiekimu), palyginti su diodas tirpalas, todėl tirpalo gali būti mažesnis ir labiau patikimas.

Gerai, ačiū už jūsų mintis.Aš jau naudojamas "diodais", kad būtų išvengta pernelyg didelių potencialų skirtumas tarp AGND ir DGND komponento ir MOSFET, kurių perjungti grandinę įjungti įtampos skirtas tvarka.Be to aš įgyvendinti kontrolės sistemą, kurios atsiranda laiko galios įtampos situaciją, kai pernelyg greitai perjungti sukėlė didelį in-rush dabartinis aš negalėjau sau leisti (susijęs su talpa, kuri turi būti mokama).

Sutinku, kad apie tinkamą seką maitinimo įtampa informacija turėtų būti pateikiama gamintojo, bet tiesa yra ta, kad paprastai yra praleidžiamas.Be to, kai susiduria problemą ir paprašė, kad tokios informacijos gamintojas gavau atsako, kad pirma dalis yra jautri maitinimo įtampos seka.Prireikė daug laiko, kad sužinoti, kad seka yra problema.

Dėl šios priežasties aš norėjau paklausti, ką jūsų žinios būtų gera / priimtinas / nepriimtinas eilės į valdžią tokių komponentų.Ar yra taisyklių, nykščiu ar bendrosios atsargumo priemonės?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back