SCR darbo būdą

Z

ze

Guest
vienas dalykas, kad aš nesuprantu buvo būdas išjungti scr!
Jums tiesiog "laukti" ir išjungti?
kai vartai dabartinis ji suteikta, scr užsidegs, aš vis dar elgiasi kaip atviros grandinės kaip ilgai?
tai kol sinusinės bangos pasiekia tam tikrą vertę ir įtampa, kad SCR stotelių?

įtaisas turi būti išjungtas iš išorės, vidaus PNP ir NPN struktūra užraktai.vienas emmitor yra vairuotojo kitų tranzistoriaus bazės ir kaip kilpa bendras pelnas yra daugiau nei vienas ir turi išjungti ją iš išorės.
skaityti MH Reshid arba nedmohan už tai.
kulno

Jums turi būti taikomos nuo įtampos tarp anodo prie katodo.
Vak kai tampa neigiamu SCR nustoja atlikti.

Galite http://www.kilowattclassroom.com/Archive/SCRArticle.pdf

Galite pabandyti kreiptis neigiamą įtampą katodo atžvilgiu ne vartai.

Išjungti SCR turite atitikti dvi sąlygas tuo pat metu:
1.Išjungti srovė per jį.
2.Aplly neigiamas vartai katodo įtampa ribotas laiko intervalas.

Šis laikas priklauso nuo SCR modelį (žiūrėti lapeliai).
Jei tegul šį kartą bus mažas SCR bus pradėti vykdyti iš naujo, nes ji gavo tiesiogiai įtampa DC.

SCR įjungti kuris turi įjungti PNP arba NPN, kurie turi srovė per rezistorių ir statyti VBE įtampos.

Mažų vartų dabartinės gali SCR įjungimo.Jis būna ne laidumo režimą, jei ji vykdyti srovė per jį.Jei šiuo metu priklauso mažesnė nei tam tikra vertė (holdingo currrent, ex. ~ 1-10 mA), SCR karto sustojus.
Pavyzdžiui, kai SCR įjungtas ant vartų iki pulsas, jis išsijungia automatiškai nulis kryžius srovė.(ne įtampą!)
Neigiami vartai įtampa yra taikomas tik GTO (vartai išjungti Tiristoriai)

pat po impulso vartų, už SCR likti įjungtas, jis reikalauja mažiausiai dabartinis vyksta nuo K (I
AK
).jei dabartinės pasireiškia žemiau minimalios ribos, tada SCR bus išjungtas.jeigu Jūs maitinate jus SCR su AC, tai iš esmės, kaip jūs taip pat sed, jei AC įtampa (Vs) gauna pakankamai žema (tai offcorse į teigiamą pusiau ciklą, neigiamos pusiau ciklas SCR yra OFF) tada dabartinis minties SCR būtų:

I
AK
= (VS-V
AK
) / R
KROVININIAItodėl, kai kintamosios yra žemos įtampos, pavyzdžiui, aš
AK
bus pakankamai žema, kad perjungti SCR OFF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back