Schmitt input for Xilinx's spartan2 dizainas.

Z

zcq

Guest
Žinote tai įmanoma nustatyti Schmitt input for spartan2 FPGA?
I can't find it in databook.Jei ne, kodėl?

Thanks a lot!

zcq,
Ką reiškia su Schmitt sąnaudos?Schmitt-užfiksuojamas sąnaudų, kurios gali būti naudojamos debounce įvesties signalą (-ai)?Jeigu jums reikia debounce signalo, pabandykite naudoti shiftregisters, kad "nustatyti" savo kraštais, ir loginio būklės signalą (kiek aš atsimenu ten yra kai kurių papildomų registras būtų prieinamas per artimiausioje su bloknotu, bet nesu tikras)
Tikiuosi, kad tai padėjo,
Maddin

Taip, aš noriu nustatyti įėjimo signalo įpasirinktus kaip Schmitt, paskatino veikti kaip debouncer.Ar tai įmanoma?

zcq rašė:

Taip, aš noriu nustatyti įėjimo signalo įpasirinktus kaip Schmitt, paskatino veikti kaip debouncer.
Ar tai įmanoma?

Have a look at:

http://support.xilinx.com/support/techxclusives/6easy-techX37.htm

Aš nesu tikras, bet manau, kad varžo jūs galite priversti jį dirbti, tai turite registruoti, kaip įvesties duomenis ar rezultatus i dont puslapį prisiminti exatly.

žmonių.

Ar tai apskritai įmanoma konfigūruoti Spartan II-IOBs kaip Schmitt įjungia?I don't think so!

Manau, kad sąnaudos iš esmės rūšies shmit triggers, kaip galite nustatyti pirkimo lygiai TTL ar CMOS.1 "yra aptikta tam tikrų analoginio lygio, kuris yra ne tas pats kaip '0 '.
Bet jei norite debounce signalas digitaly už jungiklio, shmit sukelia ne tai, ko jums reikia, kaip įvesties signalas pereiti nuo didelio iki mažo kelis kartus.paprastas būdas tai padaryti yra naudoti užsiregistruoti lėtai laikrodisprocesas (CLK)
jei clk'event ir CLK = '1 'tada
registered_1 <= input;
registered_2 <= registered_1;
išėjimo <= registered_1 ir registered_2 ir įvesties
end if;
galutinio proceso;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back