Scheminis norėjo - Oatley Elektronika K055 6J6 vožtuvas Preamp!

A

anzic

Guest
Hi everyone, aš beviltiškai ieškau schema Vožtuvų PREAMP rinkinio kopiją, jog Australijos kompanija Oatley Elektronika išleista 1996 m., ir elektronikos Australija rodoma 1996 m. rugsėjo mėn. Jis naudoja 2 6J6 vožtuvai Preamp ir veikia nuo žemos įtampos. Tai buvo komplektas numeris 055, ir ten buvo galima rasti jų interneto svetainėje, kuri dabar tapo, kad schema k055.pdf. Net Elektronikos Australija atgal klausimą nuo 1996 m. rugsėjo mėn. Kopija būtų awesome. Wayback mašina į indeksą PDF priedus tuo metu neatrodė. Jei kas nors turi kopiją, Būčiau labai dėkingas. :) Kind regards, Anzic.

Hi Keith, aš pamačiau, kad vietoje, o atgal ir ji iš esmės yra perdaryta versija Oatley rinkinys, o ne rodyti originalaus maitinimo schematiškai arba (12V 60V Switch Mode inverteris). Oatley svetainės, naudojami k055.pdf, bet cant atrodo rasti bet kur dabar. Thanks anyway poruotis. Aš nuolat ieško, bet nemanau, kad bus rasti dabar ..... Anzic.

Dėka Keithas. Turiu tik registruoti ten (Taip, nuostabiai niekada nemačiau, kad svetainės) ir mes pamatyti, jei kas nors turi kopiją. Maniau, kad tikrai turi būti kopijos plūduriuojančius aplink kažkur neto, bet tikrai išnyks laikui bėgant, deja ... Cheers, Anzic.

Got it! Tikrai naudinga kitą forumą vaikinas buvo nuskaityta kopija originalaus AE ir Oatley pažymi. Nuostabus gabalas sėkmės. :)

Man malonu, kad radote. Ji buvo diyaudio forumas? Keith

Nr tikrųjų, tai buvo atominės MPC kompiuterių forumas visose vietose. Tiesiog taip atsitiko, kad kažkas pastatė vieną iš šių rinkinių ten prieš daugelį metų ir vis dar turėjo dokumentus. :)

Prieš keletą metų, Melbourne valstybinė biblioteka Elektronikos Australija Atgal kopijos, kai ji buvo Radijas, televizija ir pomėgiai. Aš nežinau, jei jie vis dar, bet ji būtų verta pabandyti, jei kas nors nori nukopijuoti AE straipsnių. Jie, žinoma, silicio lustų kopijas. Othe kapitalo narė Bibliotekos taip pat gali laikyti kopijas, ypač Sidnėjus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back