Scan įdėjimo

R

rogger123

Guest
Labas
DC vėliava būtų klaida, jei aš būčiau naudoti išvesties uostas, kaip nuskaityti duomenis į uostą per nuskaitymo įterpimo .. lustasar būtų DC automatiškai įtraukti dvipusį buferis, kuris būtų kontroliuojama skenavimo įjungti?
ar yra konkrečių apribojimų, kurie turi būti pridėti taip, kad DC galima įdėti buferinio pati.

rgds
rogger

Numatyta, DFTC sumažina skirtas bandymas uostus skaičių dalintis rezultatais su funkcine uostuose.Numatyta, DFTC visada generuoja skirtas nuskaityti įvesties prievadas.Jei pasirinksite dvipusį uosto nuskaitymo įvesties uoste, DFTC automatiškai įterpia būtina dvipusį kontrolės logika.Skenavimo įjungti signalą kontrolės signalas.

labas,
uosto turiu pasirinktas išėjimo uoste ne dvipusį uostą ...
bus DC dar pridėti reikia logikos naudojant skenavimo įjungti kaip kontroliuoti?
rgds
rogger

Kodėl pasirinkti produkcija uosto scan į uostą, aš manau, kad yra būtina keisti išėjimo uosto į uostą dvikrypčiu pridėdamas išėjimo signalą galima kontroliuoti, BTW: režimas bandymo pereiti procesą, DFT renka automatiškai nustatyti visus dvipusį uostuose įvesti kryptimi.

labas,
Ar tai reiškia, jei aš tiesiog pakeisti uosto tipą "Inout" vietoj "produkcija", tai turėtų išspręsti problemą?
bus DFTC pridėkite buferis logika, kad uosto įvesties metu nuskaityti ir išvesties tipo normalios eksploatacijos metu?

rgds
rogger

Galite keisti išėjimo uostą arba pasirinkite kitą (gal dedicated) uosto SCAN,
Išsamesnės informacijos apie tai, pls žmogus "set_scan_configuration" į DFT kaupti ir ieškoti "bidi_mode pirkimo" galimybė

Jei Dvikryptis uosto būti naudojamas kaip nuskaityti iš uosto, kai skenavimas kad yra nulis (fiksuoti) uosto kryptimi yra įėjimo ir išėjimo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back