Savarankiškai maitina visą dupleksinio RS232C ir RS422 konverteris

F

fjpompeo

Guest
Man reikia savarankiškai maitina visą dupleksinio RS232C ir RS422 konverteris perkelti programą ir iš Brazilijos ženklo Weg PLC.Norėdami tai padaryti, kad minėta sąsaja yra būtina.

Vienintelis kaiščius ant RS232C pusėje naudojimo DB9 jungtis 2, 3 ir 5.

Linkėjimai,

Fernando -
šaukinys PU2PLL - Brazilija

Labas,
Savarankiškai maitinimui, jei tai, atsižvelgiant į energijos iš RS232 Tx signalo,
norėčiau informuoti Jus prieš jį, nes jis būtų apriboti srovę į RS422 vairuotojas.Teisingas būdas yra naudoti Max232 panašaus prietaiso po maksimalų 491 patiko RS422 IC su vietos 5V tiekimo sąsaja, kuri bus dirbti bet kokiomis sąlygomis, kitaip Murhy's vaiduoklis parodys savo bjaurusis galvą ir.

Linkėjimai,
Laktronics

Aš sutinku su laktronics, ne bandyti su tik trijų pin serial port.

There are self powered converters on the market and they work fine.

Tačiau jie remiasi naudojant neprivalomą RS232 kontrolės kaišteliai kaip energijos šaltinių.Konkrečiai, RTS ir DTR.Norėdami naudoti šiuos konverteriai, PC programinė įranga, ji turi nustatyti, RTS ir DTR į atitinkamą lygį ir laikyti juos ten.Jei KT ar kita programine įranga įėjimai, kad serial port ir pokyčiai šių kontrolės linijos, konverteriu tampa Be variklio ir komunikacijos nepavyksta.

Paprasta ir tampa įrodymo sprendimas yra jūsų galia kitur.USB yra skirta 5 V maitinimo šaltinis išorinių įrenginių.Aš siūlyčiau pirkti USB į RS232 keitiklis.Atidarykite jį ir sujungti į
5 V supply gauti galią savo MAX232 ir RS422 Transceiver.Tada kiekvienas laimingas.ICS gauti specialų energijos šaltinio, kuris yra stabilus ir OS mato uosto szeregowego visą tinkamą rodymo ir jokių specialių kontrolės Kaisčiai nustatymams.

----- Steve

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156484

kad ji "visiškai dupleksinio" jai reikės šiek tiek pakoreguoti, bet jei jūs matote šį grandinės ir suprasti kaip jis veikia jums turėtų būti sudarytos sąlygos tai daryti ..

tai ką jūs galite padaryti, tai tiesiog pabandykite ..

Rgds,
ianp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back