santykius tarp integratorius ir žemo dažnio filtrai

F

foreverloves

Guest
kas yra santykiai tarp integratorius ir žemo dažnio filtrai? Ar mes galime pasakyti, integratorius yra žemo dažnio filtrai? jei aš sukurta integratorius, kaip aš galiu kurti žemo dažnio filtras, paremta?? daug daug ačiū !!!!!

integratorius kaip LPF. jei ir 10kHz (= 100us) kvadratinių impulso signalas. dabar ir turi signalo 100kHz (= 10us) į jį. 10x 10us nustatyti į 100us. integratin šis 10us 0. , dėl to, kad atspirties taškas ir pabaigos tašką tos pačios, taigi intergrator veikia kaip LPF

[Quote = surreyian] integratorius kaip LPF. jei ir 10kHz (= 100us) kvadratinių impulso signalas. dabar ir turi signalo 100kHz (= 10us) į jį. 10x 10us nustatyti į 100us. integratin šis 10us 0. dėl to, kad atspirties taškas ir pabaigos taškas yra tos pačios, taigi intergrator veikia kaip LPF [/quote] Ačiū už Jūsų atsakymo! bet aš vis dar esu suglumęs "jei ir 10kHz (= 100us) kvadratinių impulso signalas, dabar ir yra signalas, 100kHz (= 10us) ateina į." ką tu turi omeny? signalą į kitą signalo?

Manau, integratorius 1st kad LPF. Galite kaskados kai integratorius elgtis kaip aukštos kad LPF.

jei perdavimo funkcija H (-iai) = A / S, integratorius vienas lenkas, tiesa? Aš ne idėja, jei egzistuoja bet kokią integratorius, kurie turi daugiau nei vieną polių. pirmos eilės žemo dažnio filtro perdavimo funkcija yra H (-iai) = a / (1 + pusryčių), ji taip pat buvo vienas lenkas, tada ką reiškia suprasti integratorius Polių skaičius? Ačiū!

jei integerator lygtis H (-iai) = / s (s = ks), jei piešiama dažnių srityje tai duosiu jums LPF

integratorius yra A / S, freq domeno, tai tiesi linija nuo labai didelis (f> 0) iki labai mažo (f> Didelės) su -20db/dec žemo dažnio filtras / (S + B), nuo nuolatinės srovės b (rad / s), pelnas po b (rad / s), tai -20db/dec tiesia linija, todėl jūs galite galvoti Žemo praėjimo kaip žemas dažnis, pralaidos, aukštos Freq, atmesti, bet integratorius žemas dažnis, didžiulis pelnas, didelis dažnis, atmesti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back