Sample and Hold ADC geležinkelio geležinkelių Opamp

M

Maori

Guest
esu newbiee, aš padariau pavyzdys ADC naudojant geležinkelio geležinkelių Opamp.

Ką aš žinau, kad geležinkelio geležinkelių turėti aukštąjį outputswing ..

Noriu paklausti

1) Kas yra imties funkcija ir palaikykite ADC.i žinoti, kad jis išsilaikys intervalas ir atranka vėl ... bet kas tai efektas ADC.the privalumais

2) Kas yra panaudoti geležinkelių geležinkelių Opamp nei kitų Opamp pranašumą.
Ar yra kokių nors sunkumų arba drobeko naudojant geležinkelio geležinkelių stiprintuvas

Aš tikrai tikiuosi, už bet kokią pagalbą, kad galiu gauti ... pvz oppinion.if ten jokios nuorodos, kad kas nors nori pasidalinti aš tikrai appereciate it.thank K

Labas!

geležinkelio geležinkelių op amperų?Hmmm, galia sūpynės yra visai įtampos diapazonas.Pavyzdžiui jūsų VDD yra 3.3V, Op Amp pelnas yra gana plokščia nuo 0 iki 3.3V.tai kaip turintys didelį impulsą, jei sklypas padidėjimas, lyginant su įėjimo įtampos.pranašumas?labai stabilus pelnas.galite pasitikėti savo stiprintuvą tą patį pelną, nors savo indėlį nepasiekia VDD.galite pasiekti mažesnės galios, kad taip.

- Al

1) Kas yra imties funkcija ir palaikykite ADC.i žinoti, kad jis išsilaikys intervalas ir atranka vėl ... bet kas tai efektas ADC.the privalumais

2) Kas yra panaudoti geležinkelių geležinkelių Op Amp nei kitų Op Amp pranašumą.is there any disadvantage or drawback by using rail to rail amplifier A.1) LEVEL yra ribotas, įvesties BW todėl aukšto dažnio signalų įvedimo viena reikia Sample and Hold etape būtų išvengta klaidų ir padidinti tikslumą, nes turime žinoti, laiko vertės santykį.

A.2) Input pusėje ji yra būtina, kadangi ji leidžia plačiai Input Range.Mažos energijos tiekimo svarbu, nes su maitinimo įtampa mažėja, jei pirkimo CMR mažėja dramatiškai.
Tuo pat išėjimo galia Common Mode diapazone yra svarbus, nes, pavyzdžiui, išlaikyti SNR arba poveikis kompensuojamas klaidas iki minimumo ir tt Yra dar vienas svarbus klausimas su produkcija buvo Rail-to-rail, realiai produkcija neviršija visų kelias bėgiais pakankamas pelnas (grįžtamojo ryšio nėra pertrauka), kad stiprintuvas yra geras tik pora šimtų mV iki bėgių, jeigu šiuo metu paimti iš produkcijos.

Kalbant šis klausimų siauras rėmas šio atsakymo lango yra sunku, bet geriausia, ką aš siūlau Jums, kad eiti į Analog Devices, Maksim, TI, Linear Technology ir kt įmonės interneto svetainėse ir skaityti APP pastabos.Tai yra geriausias būdas, nes šie APP pastabos yra paprastas ir pakankamai aiškus bei šviesti vartotojus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back