sąsajos SCSI HDD su mikrokontrolerio

H

Hanif

Guest
labas,

Mane domina sąsaja SCSI HDD su mikro valdiklio (8051, cygnal), siekiant sukurti atskirą duomenų registratorius.gali kas nors man padėti šiuo klausimu.

linkėjimai

Panasonic wprowadził właśnie na polski rynek 3 odtwarzacze Blu-ray na 2011 rok. Są to DMP-BDT310 i DMP-BDT110 (odtwarzacze Blu-ray 3D) oraz DMP-BD75, który jest przeznaczony dla tych, których nie interesuje trójwymiarowa przygoda. Miałem przyjemność zobaczyć na żywo te odtwarzacze Panasonika. Co nowego zaproponował nam Panasonic? Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/369571/Panasonic.wprowdzi.odtwarzacze.Blu.ray.ze.specjalnym.panelem.bezdotykowym.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Naudoti SD atminties kortelė, paprastas SPI sąsają.

dėkojame Jums už pagalbą, ji atrodo gera kitokį sprendimą, bet užduotį, kuri buvo priskirta man yra specifiniai tiesioginės sąsajos su SCSI įtaisų su mikro valdiklio (PIC, ATMEL, signaal tt) naudojant SCSI priimančioji adapterio / valdytojas (pereinamoji tarp SCSI ir kompiuterio).laukiame atsakymo.

Linkėjimai

Kiek aš suprantu, jums reikia dirbti su dviejų dalių čia.Pirmasis tai fizinė sąsaja pati tada emuliacijai SCSI HBA programinės įrangos.

Nors jis yra gana sunkus uždavinys, tai nėra neįmanoma.Tačiau, atsižvelgiant į sudėtingas problemas, aš taip pat siūlo emuliacijai SCSI sąsaja programinės įrangos dirbant su krūva SD kortelės pagal gaubtu.Kitaip tariant, visi SCSI komandos, kad atvyksta, o ne darbo SCSI stuff, išversti ją į SD kortelės operacijų.
Įvertinusi krūva SD kortelės,
tarkim 8 kortelių, kiekvienai saugojimo šiek tiek tam tikros baitas lygiagrečiai, neabejotinai gerina savo rezultatus.

Tačiau, visa sprendimas veikia tik tuo atveju, jei jūsų indėlis yra SCSI komandos ir galite susidoroti su kuriuo stuff.Jei turite Vinis SCSI periferiniai būti kalbinome, Manau, jums reikia kietojo būdu.Pabandykite nuoroda į keletą knygų apie SCSI sąsajos, pirmiausia dėl fizinio sluoksnio tada SCSI komandos, šiuo atveju.

Aš sužinoti IDE HDD sąsajos su 8051 taip pat IPS.taip ir maniau, kad sąsajos su SCSI tiesiog jungiantis SCSI jungtis su MCU uostus, raštu PC SCSI vairuotojas į MCU.su MCU tada nusiųsti gauti SCSI komandos HDD.jei kas teisinga ir gali man padėti šiuo klausimu, i will appreciate it.Linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back