Sąsaja du kompiuterius naudojant bevielio Racijos

H

hariswaroopkv

Guest
Hi all, Aš stengiuosi sąsaja du kompiuterius (bevielis), naudojant RS232 (null-modem). Laidinis ryšys veikia gerai (perdavimas failus tarp dviejų kompiuterių)! Tačiau yra daug problemų su bevielio perdavimo, aš naudoju TWS434A ir RWS434A RF perdavimo. Aš prijungiau perduoti pin RS232 1. Kompiuterį įvesti, TWS434A ir gauti pin RS232 2 kompiuterio įvesties RWS434A.Is įmanoma tai padaryti?? Ar man reikia naudoti kai kurių kitų nika / įtaisuose (MAX232, HL2E) patikimą perdavimo Esu nuolat skaitant iš RS232 ir galėtų gauti tam tikrą šiukšlių duomenų continiously. Prašome padėti man šiuo klausimu, nes, Hari

Hi All, Aš stengiuosi sąsaja du kompiuterius (Wireless) naudojant RS232 (null-modem). Laidinis ryšys veikia gerai (perdavimas failus tarp dviejų kompiuterių)! Tačiau yra daug problemų su bevielio perdavimo, aš naudoju TWS434A ir RWS434A RF perdavimo. Aš prijungiau perduoti pin RS232 1. Kompiuterį įvesti, TWS434A ir gauti pin RS232 2 kompiuterio įvesties RWS434A.Is įmanoma tai padaryti?? Ar man reikia naudoti kai kurių kitų nika / įtaisuose (MAX232, HL2E) patikimą perdavimo Esu nuolat skaitant iš RS232 ir galėtų gauti tam tikrą šiukšlių duomenų continiously. Prašome padėti man šiuo klausimu, nes, Hari
Sveiki, pabandykite 1200 Baudrate ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back