B
buts101
Guest
Čia yra projekto I sąrašą rinkti iš edaboard.com
Paskutinių metų Projektai invloving FPGA:
1.USB 2.0 Core
2.8.051 arba 8.085 mikroprocesorių architektūra
3.GMSK, QAM, PSK, etc moduliavimas naudoti SST
4.FM su FPGA
5.MP3 dekoderis dėl FPGA
6.FPGA kontrolierius Serwomechanizm
7.FPGA remiantis Encoder / dekoderiu (pvz. Hamming)
8.Image perdirbimas FPGA
9.Balso suspaudimas Naudojant FPGA
10.FPGA remiantis PLL
11.Įgyvendinimas FIR filtrais
Mano klausimas yra tai, kad:
Ar tie projektai yra tinkami, ty paskutinių metų projekto FPGA standartas.
I'm begineer į FPGA.Aš tik žinau pagrindinius VHDL kodus .. gali rašyti kodą generuoti CPU iš 8 bitų.
Mano kitas klausimas yra tas, kad jei aukščiau išvardytų projektų, kuriuos sunku .. aš galėtų baigė 4 mnths laiko projektui ... Kaip aš vienintelis asmuo, kuris nori daryti projektą, FPGA Mano koledžas .. taip, kad niekas man padėti .. net mokytojai .. tai yra interneto paieškos (knyga, knygos, forumas) yra pakankamai užbaigti savo projektų.
Galiausiai, kuris iš aukščiau išvardytų projektų, yra gera galutinių metų projektas siekiant ..
Ačiū
Paskutinių metų Projektai invloving FPGA:
1.USB 2.0 Core
2.8.051 arba 8.085 mikroprocesorių architektūra
3.GMSK, QAM, PSK, etc moduliavimas naudoti SST
4.FM su FPGA
5.MP3 dekoderis dėl FPGA
6.FPGA kontrolierius Serwomechanizm
7.FPGA remiantis Encoder / dekoderiu (pvz. Hamming)
8.Image perdirbimas FPGA
9.Balso suspaudimas Naudojant FPGA
10.FPGA remiantis PLL
11.Įgyvendinimas FIR filtrais
Mano klausimas yra tai, kad:
Ar tie projektai yra tinkami, ty paskutinių metų projekto FPGA standartas.
I'm begineer į FPGA.Aš tik žinau pagrindinius VHDL kodus .. gali rašyti kodą generuoti CPU iš 8 bitų.
Mano kitas klausimas yra tas, kad jei aukščiau išvardytų projektų, kuriuos sunku .. aš galėtų baigė 4 mnths laiko projektui ... Kaip aš vienintelis asmuo, kuris nori daryti projektą, FPGA Mano koledžas .. taip, kad niekas man padėti .. net mokytojai .. tai yra interneto paieškos (knyga, knygos, forumas) yra pakankamai užbaigti savo projektų.
Galiausiai, kuris iš aukščiau išvardytų projektų, yra gera galutinių metų projektas siekiant ..
Ačiū