RS485-232 konverteris neveikia

R

Rox

Guest
Aš grandinės remiantis MAX3162 naudojant 9 paveiksle Programos Pastaba 723 (pasirinkimas ir naudojimas RS-232, RS-422 ir RS-485 Serial Data standartai)
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/723

kuris nėra darbo.Aš Pažemintos AY ir BZ 2 viela RS-485 ryšys.Apie PC serial port jungtis aš Pažemintos duomenys vežėjų aptikimas, Data Terminal Ready ir duomenys Nustatyti Skaityti ir kaiščių naudojamos Gauti duomenys, perduoti duomenys ir prašau atsiųsti.

Prietaisas su RS-485 sąsaja yra Iskra energijos skaitiklis ir man reikia perskaityti duomenis apie PC serial port.Paraišką naudojama peržiūrėti duomenis Parašytos Java įgyvendinimo IEC1107.

Prašome padėti išspręsti grandinės!

Kas yra nustatymai jūsų kompiuteryje serial port?Jūs turite naudoti aparatūros kontrolės RTS ir CTS sujungtos.

Aš naudojate COM2 on WinXP ir naudoti RTS taip pat.Ar tai trumpas RTS ir CTS?

Aš taip pat naudojant kitą kompiuterį tarp stebėsenos.Duomenys yra perduodami iš kompiuterio, bet nieko gavo!

Pradėti troubleshouting su paprastų dalykų ..
Įsitikinkite, kad A yra prijungtas prie A ir B yra prijungtas prie B ir kad jie nebūtų kertama per ..
Be to, tai yra gera idėja įtraukti, be nutraukimo rezistorius, dvi paklaidų varžynai - tarp A ir Vcc ir tarp B ir GND ..žr. paveikslėlį žemiau ..

Linkėjimai,
IanP
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Pažvelkite į skaičiumi 8.
- Pins 17 18 naudojami RS485 gauti pin 12 yra naudojamas šis imtuvas
- Pins 6 7 naudojami RS485 produkcijos ir pin 22 naudojamas įjungti siųstuvo.

Kaip jūs susiję Z ir Y, A ir B - tai pusiau vienalaikio dvipusio ryšio režimas.Tada galima pamatyti, kaip pin 22 visada prijungtas prie Vcc reiškia, kad siùstuvas visuomet yra įjungta.Jūs įpratęs gauti bet gauti kaip siùstuvas trukdo nuotolinio deivce's Transceiver.

RS485 keitikliu turi būti kontroliuojama atgal savo kompiuterio pasirinkite kryptimi protokolo keitiklis.Kaip?Faktiškai tai daroma naudojant RTS eilutė: jei pin 19 rs232 įvedimo tvarkyklės, prijungti jį prie RTS linija COM uostą ir jo išėjimo (pin 10) pin 22 (siųstuvas leidžia pin).Žinoma, pin 22 turi būti nuimtos nuo Vcc pirma.Tada pasirinkite perdavimo būdą nustatant RTS 1 ir gauti naujo ją iki nulio.

Virš prisiėmė pusę dvipusę veikseną RS485 ryšio, kai tik vienas įrenginys gali perduoti duomenis kapitonas vergais stiliaus, kai jūsų kompiuteris yra kapitonas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back