RS232 internetu

M

Medtronic

Guest
Gerbiami visi mano draugai
Aš Successed bendrauti su rs232 per TCP / IP withen mano (LAN aparatūros prijungtas prie keliems PC ir i sąsaja su nuo Putekšnīca PC)

Ar aš galiu bendrauti su aparatūros forma kito kompiuterio per internetą ir kaip, jei ir gali ....

Nuoširdžiausi linkėjimai

Medtronic

ok gerovę Jūs man i suinteresuotos tai tiek na ačiū!

Tas pats kaip su bet serverio prieigos per internetą.Jūs turite žinoti serverio IP adresas išorinio.Dinaminis DNS serverio, pvz dyn.dns.org yra įprasta sprendimas skelbia skirtingus adresus įprastų privačių interneto ryšio.Taip pat maršrutizatorius, jungiantis su serveriu prie interneto, jei yra, turi perduoti atitinkamos uosto.Kai kurie paslaugų teikėjai (pvz., bevielio interneto paslaugos), gali apriboti vykdomų jungtys konkrečių uostų arba visiškai juos užblokuoti,

Prašome sere galite duoti mums, pavyzdžiui, pasakyti mano maršrutizatorius ip pasakyti 41.178.153.86
su bet kokiu ip mano įrangos kaip galima i acees PC serial port iš bet kur

Nuoširdžiausi linkėjimai

Medtronic
htt: / / www.MedTronic.Piczo.com

Medtronic rašė:

Gerbiami visi mano draugai

Aš Successed bendrauti su rs232 per TCP / IP withen mano (LAN aparatūros prijungtas prie keliems PC ir i sąsaja su nuo Putekšnīca PC)Ar aš galiu bendrauti su aparatūros forma kito kompiuterio per internetą ir kaip, jei ir gali ....Nuoširdžiausi linkėjimaiMedtronic

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back