RS232 į RS485 keitiklis be lusto pasirinkti?

B

BasePointer

Guest
Sveiki, noriu padaryti RS232 į RS485 keitiklis, pusiau dvipusį arba. Aš naudoju MAX232 ir MAX485. Bet aš nenoriu kontroliuoti CS kontaktų RS232 pusės, MAX485. Ar yra koks nors būdas, kad ši kontrolė automatinė? PS: Baud norma gali būti nuo 300bps 115200bps. Ačiū.

Tačiau jūs turite kontroliuoti RE (imtuvas Įjungti) ir DE (Driver Įjungti), autobusų kontrolės tikslais. Jei turite sunku kontroliuoti RS232 pusėje, ji yra controlable iš kitų pusių, bet jūs turite vieną papildomą kabelį, tai padaryti!
Re imtuvas Išėjimo Įjungti. Žemas lygis leidžia imtuvo išvesties, RO. Aukšto lygio didelės varžos būsenos. DE Vairuotojas išvestis Įjungti. Aukšto lygio leidžia vairuotojo skirtumas išėjimai, A ir B. A žemas didelės varžos valstybės.

Paimkite 3 tranzistorius grandinės ieškoti šioje temoje: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156484 Žinoma, jei jums reikia pramonės standartas (RS-232 - 25 iki -3 ir +3 iki +25 V, o skirtumas RS-485) buvo ne šiam tikslui dizainas, bet "vietos" konversijos be išorinio maitinimo šaltinio, ir be papildomų laidų persijungti tarp perdavimo ir priėmimo, tai veikia ir 115,2 kbps Diskretizacijos yra ne problema .. , IanP

[Quote = IanP] jei reikia pramoninis standartas ...[/citata] Sveiki, turiu pramonės standarto. Aš darau du maitinimo šaltiniai, vienas iš jų yra RS232 pusėje ir kitų RS485 pusėje. Duomenų linijos yra sujungtos su optiniu-jungtys. Su RTS galiu kontroliuoti ir RE ir DE smeigtukai iš RS485 RS232 pusėje. Bet aš pamačiau, kai konverteriai, valdyti automatiškai. Tai tikrai gražus bruožas programuotojai. Taigi noriu pridėti šią funkciją į savo konverterio. Aš nežinau, kaip aš galiu aptikti jei RS232 perduoda duomenis, kontroliuoti RE ir DE smeigtukai. 10x, BasePointer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back