RS-232

S

Slayerza

Guest
Labas,
Aš pastebėjau tokį.Sujungti 2 PC kartu eilės (RS232) u Twist kabelis.Tačiau ryšio tarp kompiuterio ir MAX232-> MCU naudoja tiesioginio kabelio.

Kodėl?

Mano motyvai yra, kad tieing TX (PC), kad TX (MAKS) sukeltų susidūrimo su abiem Pins / linijų duomenų perdavimo?

Any ideas?

Citata:

Kaip aš galiu nustatyti DTE ir DCE tipas connections?Kas prietaisai tipo DTE RS-232 uostus?
DTE prietaisas yra "Duomenų galiniai įrenginiai", tai apima Kompiuteriai, Serial Spausdintuvai, PLC's, vaizdo kameros, vaizdo grotuvai, vaizdo redaktorius, ir dauguma įrenginių, kurie nėra naudojama siekiant pratęsti komunikacijos.
Pagalvokite kompiuteryje DTE.Kas prietaisai DCE tipo RS-232 uostus?
DCE įrenginys "Data Communications įrangą", Tai apima įtaisus, skirtus prijungti tiesiai į DTE uostas, PDA kabelius, modemus ir įrenginiai, išplėsti ryšius, kaip modemas, pavyzdžiui, RS-422, RS-485, arba Optiniai konverteriai ar Radio.
Pagalvokite modemo DCE.

..Nykščio taisykle: Kai prisijungiate DTE įtaisas DCE įrenginys, suderinti signalų pavadinimai.
Sujungiant dvi DTE ar dvi DCE įrenginių kartu, naudoti crossover kabelio.
(TD kryžių RD, RTS į CTS, DSR, DTR, kaip parodyta modemo Modemas prijungimas)

sir
faktiškai jūs jungiatės PC TX į RX MCU ir viceversa
Varėna diagrama maksimalų 232 MCU
jei ji nėra taip, komunikacijos nevyks

sunish

Slayerza rašė:

nes abi smeigtukai / linijų duomenų perdavimo?

Tiesiog įsitikinkite, kad Rx vieną uc yra prijungtas prie Tx kito ir viceversa.

Atveju yra tiesioginis naudojimas tarp siųstuvo ir reciver įjungimo į siųstuvą ir siųstuvas iš RX į imtuvas TX TX
Bet jis jungiamas prie bet kokio išorinio prietaiso galite pasukti I / P, nes jie yra apversta ne reciver

Man reikia duomenų lape max232 ir max233, kas gali man padėti?

hanoush rašė:

Man reikia duomenų lape max232 ir max233, kas gali man padėti?

Manau, kad žinote įvairių kaiščius ant RS232.

2. pin TX pin.3rd pin RX PIN. Kiek aš žinau Inorder sujungti du PC serijos nereikia MCU ar išorinis įrangos. Kaip Pc pats savaime yra UART ir maksimalus lygis converter.So ką turime padaryti, tai tiesiog sujungti 2, 3 pin laidai vieno galo, kad visi, kas ji turi

Try it Esu tikras, kad jis veiks

visi geriausi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back